Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trumpnak és az USA-nak szabad...

Trumpnak és az USA-nak szabad a világbékét, a háborúkat és a gyengébb országok függetlenségének segítségét anyagi-üzleti szempontok szerint nézni? Ez a realitás vagy kalmár szellem?

Figyelt kérdés

ma 04:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Ó, azért ebbe az usánkának is lesz beleszólása. Nem hiába harcol Amerika az utolsó ukrán katonáig.😅 Majd szépen benyújtják a számlát, Zselé meg próbáljon csak pattogni, véletlenül még leszedi őt valami meghibásodott usa drón...
ma 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

10#

Én nem hinném.Szerintem mindenki tudta,hogy ezekkel a támogatásokkal csak elhúzzák Ukrajna kivéreztetését.Nekem ne mondja senki hogy az időtényezőket,a támogatások mértékét,mennyiségét ,az ukrán haderő erejét,az orosz lakoságszámokat,képességeket,a szankciók a háborúra eredménytelen hatását összeadva ne lehett volna kiszámolni,hogy mire fog kifutni végül előbb utóbb a dolog.Erre volt 2 év hogy nyomon követhessék.Nemhiszem,hogy ne látták volna hogy ez nem elég!!Ha pedig így van,akkor miért nem adtak több támogatást??

Az okokat én nem venném sorra,mert lenne jönéhány magyarázat.

Végül ezeket már akkor is tudván hova megy a számla?

Egyáltalán mi kényszerítené az oroszokat rá arra,hogy pldául Bidenék vagy akárki számláját kifizessék?

1 modón lehet kifizettetni ha elvesztik a háborút De úgy,hogy totál legyőzve!!

Azt meg még az elején se hitte el komolyan senki,hogy Moszkva bevételével ér véget ez a dolog!!

Legoptimistábbak is max Krím visszavételét vizionálták!!

Szval ez az oroszoknak benyújtott számla a kukába került volna mindenféleképpen!!

Viszont mégiscsak várnak valamit érte.Ezt pedig az ukránokra hagyják.Ugyanis sem hatalmuk,sem erejük nincs arra,hogy megválasszák mit akarnak.

Ők mostantól nem aktiv résztvevői,hanem passzív elszenvedői lesznek a háborúnak,a béketárgyalásoknak.

Oroszország sokkal többet tud adni,vagy igérni mint egy romhalmaz Ukrajna.

Az északisark jövőbeli közös Usa Orosz projekt,tervek ígérete eleve több hasznnal kecsegtet mint bármi amit Ukrajna felkínálhat.És ez még csak egy a sok közül,amiben kigyezhet az Usa és Oroszország.

ma 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Ezt mondom én is: nem ingyen adta Amerika a segélyeket, cserébe viszik majd az olajat, ásványkincseket, felvásárolják az ukrán termőföldeket, stb...
ma 10:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Már hogy Trump--- pontosabban. Mert még nem egyenlő Amerikával.
ma 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Trump vagy nem Trump más lenne az elnök az is behajtaná az ukránokon vagy így vagy úgy, ahogy már korábban írtam ingyen semmi sincs a mai világban.
ma 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!