Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért ment háborúba Putin? EU...

Miért ment háborúba Putin? EU erősebb lett, Oroszország gyengébb.

Figyelt kérdés
Előtte sem értettem miért ment neki 150 ezer katonával 260 ezer katonának egy 1500 km-es fronton, ráadásul a hazájukat védik az ukránok.
2022. márc. 29. 07:53
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Összekovácsolta maga ellen a nyugatot, lökést adott az orosz olajról való fokozatos leválásnak, az országa évtizedeket esik vissza gazdaságilag a szankciók miatt. Ennél nagyobb kárt az országának akkor sem tudott volna okozni, ha Amerika fizetett ügynöke lenne.
2022. márc. 29. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Ezt én sem értem.Nyugati fegyverekkel jól ellenállnak az ukránok.
2022. márc. 29. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hitte nyer 2-3 nap alatt de hát ezt csúnyán benézte.
2022. márc. 29. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért nézte be mert kegyetlenül támogatja az usa ukrajnát.Ha ez nem lenne akkor valóban egy hetet nem birtak volna ellenállni.

Dehát a nyugatnak, főleg meg az usának az az érdeke hogy az oroszokat piszkosul meggyengítsék, és ezáltal európa is letérdel.

Csak csodálkozok hogy ez a nagy okos unió az orránál nem lát előrébb.

Egyébként az usa amikor megtámadott különböző örüggyel több országot is , ezzel is gyengiti európát.

SZét zilált több iszlám államot és onnan mennek az emberek amerre látnak, de nem tudnak amerikába és ausztráliába se menekülni.

Ázsiába meg minek, ezért marad európa nekik.

Mert ez sok migráns bizony milliárdokba kerül.

Amerika meg röhög a markába.

2022. márc. 29. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert túlbecsülte a képességeit
2022. márc. 29. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!