Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Komolyan azt hitték a francia...

Komolyan azt hitték a francia német határnál a tüntetők, hogy az atomvonat megáll? Az atomvonat NEM állhat meg.

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

mert a szénszállítmány akadályozására nem harap a média.

Viszont a termonukleáris katasztrófára, és millió emberi életek önkényes veszélyeztetésére bizony!

2010. nov. 8. 20:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Jah, tényleg a nézettség:)) Kabátjuk alatt biztos virít az adott tv reklámpólója :D
2010. nov. 8. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
11%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:15

Es megis mit tudnanak csinalni ha akarnanak is? Ugy gondolod, hogy ezek a vonatok sima vagonokbol allnak amiket egy legpuskavl is at lehet loni? Ennyire naiv nem lehetsz

2010. nov. 8. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:

"Viszont a termonukleáris katasztrófára, és millió emberi életek önkényes veszélyeztetésére bizony!"

Ja, mert a nukleáris fűtőanyag csak úgy képes magától felrobbanni, mint a nitroglicerin...

Egyébként tudja valaki pontosan mi ez a cucc? Én úgy hallottam, hogy reaktorok hulladékából feldolgozott MOX.

2010. nov. 8. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Az arabok ilyen lépésére szerintem azonnal lenyomódna az a bizonyos piros gomb az USA-ban, Angliában, és Franciaországban.
2010. nov. 11. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk az hogy arabok, elég tág fogalom egy piros gombhoz.
2010. nov. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!