Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael valódi célja mégis a...

Izrael valódi célja mégis a palesztinok deportálása?

Figyelt kérdés
Izrael eddig azt hangoztatta hogy a Gáza elleni háború célja a Hamasz felszámolása és a túszok kiszabadítása. Most viszont már arról szólnak a hírek hogy az USA és Izrael deportálná a palesztinokat. Sokat elmond hogy a zsidók, akik 80 éve átéltek ilyet, most ugyanezt alkalmaznák egy másik népcsoporton.

febr. 4. 09:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/136 anonim ***** válasza:
44%
29, de itt nem háború van. A vizet, gyógyszert a lakosságtól veszik el. Házakat bombaznak le. Csak kifogás hogy háborúznak, a céljuk a népirtás, szándékosan sok civilt ölnek meg. A hamaszt kinevezték terrorszervezetnek, de nagy része nem fegyveres, hanem civil. És mindezt ezerszer elmondták hogy a céljuk bosszú, gyilkolás, elűzés. Tehát biztosan népirtás van. Már a víz elzárása is az volt.
febr. 4. 11:57
 32/136 anonim ***** válasza:
45%
Izrael megalapítása óta ezt csinálják. Ők kezdenek újra és újra háborút, majd Izrael felmossa velük a padlót, aztán még ők sírnak hogy őket bántják. Nem véletlen, hogy már rég nem veszi be senki azt sem, amit kérdeznek, elfogult fanatikusokat kivéve.
febr. 4. 11:58
 33/136 anonim ***** válasza:
57%

"a céljuk a népirtás"

Na, ezt kellene bizonyítani, nem csak vádaskodni. Fordulj nyugodtan Hágához, ha bármit is fel tudsz mutatni !Mondjuk azok után, hogy még a szándékosan erre kinevezett dél-afrikai biztosság sem tudott azóta sem semmi bizonyítékot felmutatni, hogy Izrael valaha népirtást követett volna el, hát... sok sikert...

febr. 4. 12:00
 34/136 A kérdező kommentje:

"Ilyesmit konkrétan pont nem. Egy háború járulékos veszteségei nem számítanak népirtásnak"

Közel 50 ezer palesztin áldozat amiből 15 ezer gyerek. Ezt bárhogy nézzük, népirtás. Mondhatjuk úgy is hogy a zsidók azt teszik a palesztinokkal amit a nácik tettek a zsidókkal, ami sokat elmond a zsidókról. Nyilván nem minden zsidó ilyen hiszen vannak akik a palesztinok mellett állnak de sok zsidó támogatja a népirtást.

febr. 4. 12:13
 35/136 anonim ***** válasza:
39%

Egy háború járulékos vesztesége nem számít népirtásnak.

De neked is azt tudom mondani, hogy keresd fel a nemzetközi bíróságot, és prezentáld előttük amiket érvnek gondolsz a népirtás mellett. Én hiába tudom pontosan, hogy nincs igazad, nekem, egy anonim akárkinek egy névtelen fórumon nyilván miért kéne elfogadnod? Ellenben a Hágai bíróság hivatalosan is foglalkozik ezzel az üggyel, tehát teljesen egyértelmű és teljesen objektív választ kaphatsz tőlük, miért nem igaz, amit írsz.

febr. 4. 12:16
 36/136 anonim ***** válasza:
30%

31

Ha annyire függetlenek miért Izraeltől várják a vizet meg az áramot? Miért nem szólnak az irani terkó cimbijeiknek hogy a kövi rakétaszállítmányba dobjanak be egy generátort meg egy zsugor mizsét? Amikor Egyiptom akart nekik vízvezetéket építeni azt is felszedték hogy csőbombát csináljanak belőle. Ezek után tényleg nem hiteles sivalkodniuk hogy ők áldozatuk.

febr. 4. 12:16
 37/136 anonim ***** válasza:
41%

33 már ezerszer bebizonyították. Ezerszer elmondták a zsidók hogy a céljuk népirtás, bosszú, gyilkolás, tévében, élőben. Ezért is köröznek pár felelőst, pl a védelmi minisztert vagy kit. Elmondták hogy nem juthat be víz, étel, venzin, gyógyszer stb. Hogy úgy kell bánni velük mint Amalekkel, vagyis kiirtani. (Netanjahu). Hogy rá kell venni őket a távozásra a kínzással. Hogy le kell bombázni mindent. Hogy annektálni kell. Stb. Stb.

Még az amcsik sem mondták ki hogy nem lesz víz, élelem Irakban stb. Még ha valóban nagy járulékos veszteség is volt. De az is durva emberiesség elleni bűn volt, háborús bűn.

febr. 4. 12:22
 38/136 A kérdező kommentje:

"De neked is azt tudom mondani, hogy keresd fel a nemzetközi bíróságot, és prezentáld előttük amiket érvnek gondolsz a népirtás mellett. Én hiába tudom pontosan, hogy nincs igazad, nekem, egy anonim akárkinek egy névtelen fórumon nyilván miért kéne elfogadnod? Ellenben a Hágai bíróság hivatalosan is foglalkozik ezzel az üggyel, tehát teljesen egyértelmű és teljesen objektív választ kaphatsz tőlük, miért nem igaz, amit írsz."

Nem tudom honnan veszed hogy nem történt népirtás mikor még folyamatban van a per a Hágai bíróságon. Ráadásul elfogató parancsot adtak ki Netenyahu ellen ami megerősíti hogy népirtás történt.

febr. 4. 12:27
 39/136 A kérdező kommentje:

"Ha annyire függetlenek miért Izraeltől várják a vizet meg az áramot?"

Mivel Izrael elvette a palesztinok vízforrását. Egyébként egyből el is zártak a vizet október 7 után ami már önmagában népirtás kategória.

febr. 4. 12:29
 40/136 anonim ***** válasza:

A per azért van még mindig folyamatban, mert azóta is csak várnak hogy mikor tud már a dél-afrikai küldöttség felmutatni valamit, ami alapján továbbmehet az ügy. Eddig semmit sem sikerült nekik.

Te, kérdező, és a két és fél pipás, ha tényleg azt képzelitek hogy ti tudnátok bizonyítani hogy népirtás történt, akkor tessék:

[link]

febr. 4. 12:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!