Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael valódi célja mégis a...

Izrael valódi célja mégis a palesztinok deportálása?

Figyelt kérdés
Izrael eddig azt hangoztatta hogy a Gáza elleni háború célja a Hamasz felszámolása és a túszok kiszabadítása. Most viszont már arról szólnak a hírek hogy az USA és Izrael deportálná a palesztinokat. Sokat elmond hogy a zsidók, akik 80 éve átéltek ilyet, most ugyanezt alkalmaznák egy másik népcsoporton.

febr. 4. 09:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/136 anonim ***** válasza:
26%
#20 Nem azt írtam, hogy egyenértékű, hanem hogy ilyenek az arányok.
febr. 4. 11:24
 22/136 anonim ***** válasza:
44%

Nincs sok empátia a zsidókban és a csaholó zsidóimádóikban. Nem az a lényeg hogy Jordania befogad e 2 millio -ahogy fogalmaznak - terroristát.

Hanem az hogy 2 millió ártatlan, táborba zárt embernek még a házait is lebombázták, még a víztől, élelemtől is meg akarják fosztani, lehetőleg jarványokat akarnak okozni stb. hogy így rakényszerítsék őket a menekülésre a hazájukból. Ahol már akkor ott éltek 1000 éve mikor a zsidók egy német vagy francia gettóban éltek és megkülönböztető ruhát kellett hordaniuk.

Ez netto háborús bűn, népirtás, tiltja a törvény.

febr. 4. 11:27
 23/136 anonim ***** válasza:
39%
Eleve nem lehet ilyen módon arányosítani, ha egyszer a "fenékberúgó" az, aki minden egyes alkalommal és szándékosan civilek gyilkolásával provokálja az ellentámadást.
febr. 4. 11:27
 24/136 anonim ***** válasza:
43%

19

Az október 7-én a palesztinok által elkövetett gyilkosságokat és szörnyűségeket nem nevezném fenékbe rúgásnak.

febr. 4. 11:28
 25/136 anonim ***** válasza:
26%
#23 Ahogy palesztin civilek, köztük gyerekek ezreinek legyilkolása sem egyenlő egyetlen család kiirtásával. Csak az arány hasonló, amit nem akarsz megérteni.
febr. 4. 11:30
 26/136 anonim ***** válasza:
54%

"Ahogy palesztin civilek, köztük gyerekek ezreinek legyilkolása sem egyenlő egyetlen család kiirtásával. Csak az arány hasonló, amit nem akarsz megérteni."

Csakhogy a zsidók esetében egy háború járulékos veszteségeiről van szó, nem civilek szándékos gyilkolásáról, mint a palesztinok esetében.

Vagyis az összehasonlítás a valóságban inkább úgy menne, hogy valakik szándékosan lemészárolják a családod, és amikor te bosszúból le akarod lőni őket, ők ártatlan civileket rángatnak maguk elé, majd téged próbálnak gyilkosnak beállitani.

febr. 4. 11:34
 27/136 anonim ***** válasza:
31%

#26 "Csakhogy a zsidók esetében egy háború járulékos veszteségeiről van szó, nem civilek szándékos gyilkolásáról, mint a palesztinok esetében."

Nem szakadt le a plafon, amikor ezt írtad? Izrael konkrétan népirtást folytat. Vagy szerinted véletlenül van több zsidó vezető ellen nemzetközi elfogatóparancs?

febr. 4. 11:37
 28/136 A kérdező kommentje:

"Az október 7-én a palesztinok által elkövetett gyilkosságokat és szörnyűségeket nem nevezném fenékbe rúgásnak."

"Ahogy palesztin civilek, köztük gyerekek ezreinek legyilkolása sem egyenlő egyetlen család kiirtásával. Csak az arány hasonló, amit nem akarsz megérteni."

Annak idején végigpörgettem annak a 7-800 civil zsidó áldozatnak a listáját akik meghaltak október 7-én. Alig van köztük gyerek, tehát a palesztinoknak egyáltalán nem volt célja zsidó gyerekek gyilkolása, a 40 lefejezett zsidó csecsemő pedig csak aljas zsidó propaganda.

Ellenben Izrael célzottan gyilkolta a palesztin gyerekeket is. Ezért a 15 ezer palesztin gyerek áldozat. Mondanom sem kell hogy ez népirtás.

febr. 4. 11:37
 29/136 anonim ***** válasza:
50%

"Izrael konkrétan népirtást folytat."

Ilyesmit konkrétan pont nem. Egy háború járulékos veszteségei nem számítanak népirtásnak.

febr. 4. 11:40
 30/136 anonim ***** válasza:
54%

29

Jah ez olyan amikor nekiugrasz egy ketrecharcosnak az péppé ver te meg sírsz hogy téged megtámadtak. Szánalom amit a paszternákok művelnek. Én Izraelnek drukkolok. A végsőkig srácok💪💪💪💪🇮🇱

febr. 4. 11:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!