Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU miért nem tud olyan...

Az EU miért nem tud olyan határozott lenni az illegális migráció kapcsán, mint most az USA?

Figyelt kérdés

[link]

Kolumbia eleinte nem akarta a saját állampolgárait (!) visszavenni.Gyakorlatilag meg kellett fenyegetni őket, utána hajlandóak voltak rá.

Plusz az USA nem kereskedelmi járatokon szállítja őket a normál utasok között.Hanem katonai géppel és megbilincselve,hogy ne tudják szabotálni az utat.

Az EU-ban több kitoloncolás is amiatt hiúsul meg,hogy a migráns fenyegetőzik a kereskedelmi járatokon.

Van-e olyan tekintélye az EU-nak,hogy mondjuk Szíriára, Bangladesnek azt mondja, márpedig visszaveszitek az összeset vagy szankciók jönnek?

tegnapelőtt 09:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

"Attól, hogy nem élek Magyarországon, miért ne lehetne fekete-fehér a mentalitásom?"

De lehet, csak akkor ne folytassunk vitát, mert értelmetlen, mivel így szerinted csak vagy az összes menekült kriminális, vagy mind szent, és ha én állítom, hogy van köztük kiminális, azt te úgy értlemezek, hogy szerintem az összes az.

"Még otthon éltem sem kriminalizáltam a menekülteket és rohadtul nem értettem egyet a gyűlöletpolitikvál, ami ömlött mindenhonnan otthon."

Én sem kriminalizáltam sosem. De aki öl, késel, az kriminális.

tegnapelőtt 10:01
 22/25 anonim ***** válasza:
21, aközött, hogy valakit nem engedsz be papirok nélkül és aközött, hogy kitoloncolsz mindenkit és kriminalizálsz, óriási különbség van és ezzel rohadtul nem értek egyet. Vannak itt is programok, amik próbálják szűrni, hogy ki alkalmas és ki nem, vannak különböző szervezetek és, az, hogy, a bentiek bűncselekményeket követnek-e el, az alapvetően már a helyi rendőrségre tartozik.
tegnapelőtt 10:05
 23/25 anonim ***** válasza:
29%

22 pontosan erről beszélek én is.

Még azt sem mondom, hogy papírok nélkül kriminális. Viszont amikor szervezett bűnözés keretein belül csempészik az embereket, az már minden, csak nem törvényes.

"kitoloncolsz mindenkit és kriminalizálsz"

Nem tudok róla, hogy írtam volna ilyet, hogy mindenkit.

tegnapelőtt 10:10
 24/25 anonim ***** válasza:
51%
Mert az EU vezetői nem európai érdekeket szolgálnak.
tegnapelőtt 10:19
 25/25 anonim ***** válasza:
50%

Csicska gittegylet az eu.

Pedig milyen "jól jártak" azok az országok amelyeket megleptek....

tegnapelőtt 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!