Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU miért nem tud olyan...

Az EU miért nem tud olyan határozott lenni az illegális migráció kapcsán, mint most az USA?

Figyelt kérdés

[link]

Kolumbia eleinte nem akarta a saját állampolgárait (!) visszavenni.Gyakorlatilag meg kellett fenyegetni őket, utána hajlandóak voltak rá.

Plusz az USA nem kereskedelmi járatokon szállítja őket a normál utasok között.Hanem katonai géppel és megbilincselve,hogy ne tudják szabotálni az utat.

Az EU-ban több kitoloncolás is amiatt hiúsul meg,hogy a migráns fenyegetőzik a kereskedelmi járatokon.

Van-e olyan tekintélye az EU-nak,hogy mondjuk Szíriára, Bangladesnek azt mondja, márpedig visszaveszitek az összeset vagy szankciók jönnek?

tegnap 09:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
Mert inkompetens balosok meg áljobboldaliak irányítják.
tegnap 09:12
 2/25 anonim ***** válasza:
29%
Azért, mert nem mindenkinek ment el teljesen annyira az esze, hogy minden menekültet kriminalizáljon, automatikusan. Vannak, ténylegesen olyan emberek, akik háború, vagy környezeti katasztrofák miatt kénytelenek menekülni, másokat, üldöznek, politikai nézetek miatt.
tegnap 09:13
 3/25 anonim ***** válasza:
38%
2: aki illegálisan átlép egy határt, az bűnöző.
tegnap 09:15
 4/25 anonim ***** válasza:
26%

3, én szerintem, meg a jog nem végleges és nem ad mindenre választ.

Humanitárius kérdésekben, meg végképp.

tegnap 09:20
 5/25 anonim ***** válasza:
66%

2: csak azt tudom mondani, amit 3-as. Másrészt szó nincs az általános "kriminalizálásról".

Vannak illegális határátlépők. Ez alapból kriminális.

Vannak akik beadják a kérelmet, amit vagy elfogadnak, vagy elutasítanak. Sőt vannak olyanok, akik bizonyos bűncselekmények miatt ki vannak utasítva.

Na általában ezek az utóbbiak azok, akiket szartak kitoloncolni, és elkövetik a gyilkosságokat.

Utána meg mindig megy a hümmögés, hogy tulajdonképpen mindenki tudott róla, már nem is lehetett volna az országban.

Mindig ugyanaz a forgatókönyv. A magdeburgi támadó pl. joggal volt itt, de több mint 10 éve folyamatosan azt kommunikálta, hogy készül valamire.

Már a saját országából is figyelmeztették a németeket.

tegnap 09:23
 6/25 anonim ***** válasza:
21%

5, azt mondasz, amit akarsz, de attól, még, hogy Magyarországon ti minden menekültet kriminalizálni akartok, antihumanitárius és nem mindenki gondolkdoik igy.

Én örülök, hogy egy olyan országban élhetek, ami esélyt ad olyanoknak, akiknek szüksége van rá, mivel nekem is szükségem volt annak idején, mikor eljöttem Magyarországról.

Menekültnek lenni, nem bűncselekmény és nem bűntett.

tegnap 09:26
 7/25 anonim ***** válasza:
43%
4: hogy ki követ el bűncselekményt, arra a jog ad választ.
tegnap 09:29
 8/25 anonim ***** válasza:
9%

Mivel hogy mi az illegális azt minden kormányzat saját törvényei és rendeletei döntik el, így bármely menekültet lehet kriminalizálni 5 msp alatt.

Ezzel az illegális menekült és migráns dumával megetette Orbán az embereket. Csak elfelejtette mondani hogy ő dönti el hogy ki az illegális és ki nem az.

Nyilván az az orosz kínai milliárdos aki itt akar kötvény vásárlás útján letelepedni az nem illegális, az a nincstelen akit elüldözött a háború Szíriából az illegális mert a kutyának sem kell idehaza.

Csak szólok hogy keresztényi könyörületességet ne keress Orbán lelkében. Inkább antikrisztusi hatalomvágyat.

tegnap 09:31
 9/25 anonim ***** válasza:
47%

7, nem minden esetben, hiszen a jog sem végleges.

100 éve, a sorozatgyilkosságot a jog nem ismerte el, még ki nem derült, hogy létezik sorozatgyilkosság, korábban nem létezett kripto igy kriptocsalás sem.

A jog nem egy végleges, megváltoztathatlan valami, hanem egy folyamatosan változó massza.

tegnap 09:33
 10/25 anonim ***** válasza:
38%

6# "hogy Magyarországon ti minden menekültet kriminalizálni"

Mi???? Én írtam egyedül te szerncsétlem fogyatékos.

Te ugye csak nyumod a kretén liberrált mantrádat.

Egyrészt nem élek magyarországon. Másrészt a szomszéd faluban néhany napja temették az Andrét, náluk volt a szomszédban a gyásszertartás.

És aki egy 9 évest megöl az kriminális. Aki egy 2vest megöl (Aschaffenburg), az kriminális.

"Menekültnek lenni, nem bűncselekmény és nem bűntett."

Ezt senki sem állította rajtad kívül. Ha pedig nem tudod mi az illegális határátlépés és az Asylantrag küzt, akkor valszeg te is valmiféle feketemunkás lehetsz.

"Én örülök, hogy egy olyan országban élhetek, ami esélyt ad olyanoknak,"

És remélhetőleg te leszel a következő, és nem én.

tegnap 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!