Az EU miért nem tud olyan határozott lenni az illegális migráció kapcsán, mint most az USA?
Kolumbia eleinte nem akarta a saját állampolgárait (!) visszavenni.Gyakorlatilag meg kellett fenyegetni őket, utána hajlandóak voltak rá.
Plusz az USA nem kereskedelmi járatokon szállítja őket a normál utasok között.Hanem katonai géppel és megbilincselve,hogy ne tudják szabotálni az utat.
Az EU-ban több kitoloncolás is amiatt hiúsul meg,hogy a migráns fenyegetőzik a kereskedelmi járatokon.
Van-e olyan tekintélye az EU-nak,hogy mondjuk Szíriára, Bangladesnek azt mondja, márpedig visszaveszitek az összeset vagy szankciók jönnek?
10, olyan helyen élek, ami Szijjártó Péter szerint NO-GO zóna és köszönöm, boldogan és békességben élek.
Én azt kivánom nektek, hogy soha ne tudjáktok meg, hogy milyen menekülni otthonról és milyen az, amikor esély nélkül, mindenki vissza akar dobni titeket abba a szutyokba, ahonnan menekülni próbáltok.
Én örülök, hogy nem ilyen országban élek!
A Merz figurával mi a probléma? Gondolod, hogy nem ő fog nyerni?
13, nyerni éppenséggel nyerhetnek, de senki sem fog velük összefogni és nem fognak tudni kormánytalakitani és a hétvégi tüntetések után, azt hiszem, hogy sokan vannak hozzám hasonló szemellenzős véglények itt.
Európában, még mindig azok vannak kissebbségben, akik a menekülteket kriminalizálják.
11 senkit sem érdekel a Szijjártó rajtad kívül. Érdekes, hogy állítólag nem élsz magyarországon, de mégsem sikerült ezt a fekete-fehér mentalitást levetkőznöd.
Én nem élek NO-GO zónában, és meg tudom különböztetni a menekülőket bűnözőktől.
Nyilván akinek a szellemi képességei ezt nem engedik, az beáll abba a sorba, aki mindenkit elítél, vagy abba aki szerint mindenki ártatlan.
17, én sem élek NO-GO zónában, mivel attól, hogy Szijjártó annak hivta, nem az.
Attól, hogy nem élek Magyarországon, miért ne lehetne fekete-fehér a mentalitásom? Miért automatikus, hogy valaki elköltözik otthonról, más véleménye lesz?
Még otthon éltem sem kriminalizáltam a menekülteket és rohadtul nem értettem egyet a gyűlöletpolitikvál, ami ömlött mindenhonnan otthon.
A világ legtöbb repterén pillanatok alatt kikapnak, ha nem szabályosan utazol be, s visszafordítanak.
Jónéhány éve egy utazásom alkalmából az útlevélvizsgálatnál az immigration office-ba vittek.
Közel két és fél-három órát ücsörögtem az irodában 8-10-ed magammal, amíg végre sorra kerültem, s sikerült tisztázni magam.
Az előttem levők menekült státuszt kértek, egy sem kapta meg, 10-20 perc alatt elutasították.
"Nálunk" a zöldhatáron meg jöhet boldog, boldogtalan.
14. Most még lehet, hogy ő nyer. Ez is egy forgatókönyv.
Egyébként vicc, hogy őt is támadták a régiek (talán Náncsi Fäser, SPD), hogy nem lenne jó kancellár, mivel nincs tapasztalata, és a politika nem gyakorlópálya.
Egyébként vele kapcsolatban meg az a helyzet, hogy még jobban ki fogja nyírni az ipart, miután a zöldek invesztáltak eddig a "grüner Stahl"-ba, ő meg lehet majd elengedi itt félúton a kezüket, legalábbis ez jön a nyilatkozataiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!