Mit tud Szlovákia, amit Magyarország nem? Hogy lehet, hogy ők fel tudnak állni?
És nem az a bajom. Az az ÉN bajom, hogy az ország egy trágyadomb lett és nem értem, hogy miért legalizálja ezt mindenki, miközben a szlovákok ki tudnak menni az utcára.
A kérdésem és a kommentjeim is saját erőből születtek, senki sem kényszeritett rá, vagy fizetett érte és egyes szám, első személyben iródtak.
3: "És megér neked annyit, hogy cserébe, hogy nem nyaljuk az ukránok valagát, Európa leggyengébben teljesitő gazdasága vagyunk"
akkor végül is elmondható hogy a gazdaság teljesítménye attól függ mennyire nyaljuk az ukránok talpát? mert jelenleg nem tesszük meg és trutyiban vagyunk, de ha megtennénk akkor felvirágzana a gazdaság? így működik ez?
végül is csak igaza van a zórbánnak?
Ha igaza van, zorbánnak, ha nincs, rekord infláció volt az országban és a valutánkat lassan vissza lehet cserélni a pengőre.
Soha ennyire ne legyen igaza, de megéri, hogy ő a székében maradjon továbbra is?
Nem érdekel Ukrajna, Magyarország érdekel és az a trágyadomb, ami ma az országot jelenti.
És akkor a kérdésem, Szerbiával is kiegészithető:
Jövőre takarodik a fidesz végre és a sok birka is felébred.
Utána talán lesz változás.
Én itt élek es szeirtem a média az amiben merőben más. A magyar media 99% a fidesz propagandát nyomja ezért is nehezebb, sokkal nehezebb hergelni a közhangulatot és hasonló dolgot összehozni.
A szlovák media ennek pont ez ellentéte, de nem pozitív értelemben.
Túltolják Ficóek kritizálását. Minden erejükkel a progresszív ellenzéket támogatják. A jelenlegi kormány is hibás azok pedig az ukrán orosz kérdést tolják túl. Fico is rettenetesen polarizálja a közösséget.
Szerintem ugyanúgy megnyernék a választásokat ha előre is hoznák azokat.
Az agymosott tömegek sosem fogják megérteni, hogy a túlságosan progresszív eszméknek nincs jövőképe. Hiába is lennének kormányon nagy javulást nem érnének el. Jó példa erre Csehország ott sikerült nekik aztán nem jött el a megváltás sőt..
Szlovákiában nincs egységes ellenzék kis partok együttműködése - akik ellenzékben is marják egymást - ismét káoszba taszitaná az országot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!