Mit tud Szlovákia, amit Magyarország nem? Hogy lehet, hogy ők fel tudnak állni?
Felállni, miből?
Hogy az a jó, ha nyaljuk az ukránok valagát, akik meg kb szétsz.patják egész Európát?
Nézd már meg mit csinálnak, milyen árak vannak, milyen adókat, költségeket vetnek ki a gázra, olajra, stb....
De persze, menj el te is tüntikézni, hogy jaj, szegény ukránok, elnyomják őket.
És megér neked annyit, hogy cserébe, hogy nem nyaljuk az ukránok valagát, Európa leggyengébben teljesitő gazdasága vagyunk, a saját viszonyunkhoz képest is esik vissz az ország, összedől a vonat és mindenki elmegy innen?
Megéri az, hogy szó szerint beledöglik az ország abba, hogy nem nyaljuk az ukkránok valagát és, már olyan állapotok vannak az országban, mintha minket is megámadtak volna?
Azért jött a kérdéshez mert nektek egyedül az a bajotok vele, hogy nem csúszik-mászik a lisbaf.s színű bohóc előtt, ahogy a nyugati haverjaitoknak is. (Még a magyarellenes retorikája miatt is elkezdtetek úgy aggódni.) Ettől még nem fog lemondani, majd megunják és hazamennek, mondta volt a.régi klasszikus.
Akkor sem adta át a székét amikor meglőtték.
Hány kérdező vagyok én? Miért lettem letöbbesszámozva?
Egy darab kérdező vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!