Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit tud Szlovákia, amit...

Mit tud Szlovákia, amit Magyarország nem? Hogy lehet, hogy ők fel tudnak állni?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 06:28
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Nem igy szokott kinézni egy kormányváltó hangulat?
tegnap 06:33
 2/20 anonim ***** válasza:
56%

Felállni, miből?

Hogy az a jó, ha nyaljuk az ukránok valagát, akik meg kb szétsz.patják egész Európát?

Nézd már meg mit csinálnak, milyen árak vannak, milyen adókat, költségeket vetnek ki a gázra, olajra, stb....

De persze, menj el te is tüntikézni, hogy jaj, szegény ukránok, elnyomják őket.

tegnap 07:01
 3/20 A kérdező kommentje:

És megér neked annyit, hogy cserébe, hogy nem nyaljuk az ukránok valagát, Európa leggyengébben teljesitő gazdasága vagyunk, a saját viszonyunkhoz képest is esik vissz az ország, összedől a vonat és mindenki elmegy innen?

Megéri az, hogy szó szerint beledöglik az ország abba, hogy nem nyaljuk az ukkránok valagát és, már olyan állapotok vannak az országban, mintha minket is megámadtak volna?

tegnap 07:06
 4/20 A kérdező kommentje:
És a szlovákoknak vajon, miért nem éri meg?
tegnap 07:10
 5/20 anonim ***** válasza:
23%
Nekem megéri, sokaknak nem éri. Biztos van a szlovákoknál, meg egész ehrópában mindkét csoportból, csak más arányokban.
tegnap 08:07
 6/20 anonim ***** válasza:
39%
Nem mutyiznak mint a magyarok hogy csak a fotel előtt, meg a boltokban sóhajtoznak az árakon de tenni valamit hogy ne egy rablókormány uralja az országot ahhoz már külön tehetség kellene...
tegnap 08:24
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
Mert mikor álltak fel? Szánalmas ez az orkrán felsz.pás!
tegnap 08:32
 8/20 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de, hogy jön a kérdéshez Ukrajna? Én Szlovákiáról és Magyarországról irtam ki kérdést. Nem értem, hogy miért Ukrajnát ir minden második válaszoló. Lehet, hogy rossz kérdésre válaszoltok?
tegnap 08:35
 9/20 anonim ***** válasza:
30%

Azért jött a kérdéshez mert nektek egyedül az a bajotok vele, hogy nem csúszik-mászik a lisbaf.s színű bohóc előtt, ahogy a nyugati haverjaitoknak is. (Még a magyarellenes retorikája miatt is elkezdtetek úgy aggódni.) Ettől még nem fog lemondani, majd megunják és hazamennek, mondta volt a.régi klasszikus.

Akkor sem adta át a székét amikor meglőtték.

tegnap 08:42
 10/20 A kérdező kommentje:

Hány kérdező vagyok én? Miért lettem letöbbesszámozva?

Egy darab kérdező vagyok!

tegnap 08:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!