Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sokan miért tekintik Trumpot...

Sokan miért tekintik Trumpot meg Muskot is konzervatívnak, mikor mindketten megcsalták a feleségeiket, illetve több nőtöl is van gyerekük?

Figyelt kérdés
Ez hogyan fér össze a keresztény-konzervatív értékrenddel?

ma 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy! A fanatikusaik nagyon elfogultak és rajongásukban nem jut az értelmükig az ilyen bűn.
ma 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Addig értem, hogy a világon kezd úrrá lenni valamiféle pánik, mert az a világrend, amiben eddig éltünk, úgy néz ki, hosszútávon nem lesz fenntartható. Én is érzem, én is látom és én sem vagyok nyugodt.

Azt is értem, hogy a populizmus lényege, mindig is az volt, hogy levigyék az emberek itélőképességét, erkölcsi érzékét és ezt használják ki, ócska, üres igéretekkel, amik ugyanúgy nem reflektálnak a valódi problémákra, mint a jelen rendszer, de a félelmet ki tudják használni.

Azt viszont én sem értem, hogy az emberek, miért ülnek fel tömegével, esnek bele ugyanabba a hiába, ami 100 éve már felégette a világot és semennyire sem jó vége.

ma 16:34
 3/5 A kérdező kommentje:
2) ezt én is hasonlóan látom, de ez is csak azt erősíti meg, hogy az emberek nem változnak. Mások persze a körülmények, de itt gyakorin is többen védelmükbe vették Muskot, hogy nem is volt az náci karlendítés, meg nincs azzal semmi gond. Nem véletlen bűn ez Németországban, amit büntetnek is.
ma 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
18%

Az a helyzet, hogy mostanság odáig fajultak a dolgok, hogy aki csak a p.ncira gerjed, az már önmagában kimeríti a bigott-maradi konzervatív fogalmát.

Keresztény-konzervatív értékrend? Barátom ez már ott tart, hogy sok helyen engedélyezik a papok nyílt homoszexualitását. Ez fölöttébb érdekes, mert a cölibátus meg maradt. Ezek szerint az elkorcsosult neo- judeokereszténységben nem is a szex tilos, hanem az, ha nem aberált módon csinálják. Sokszor már azt hiszem, tényleg csak egy totális atomháború tudna itt rendet rakni.

ma 16:57
 5/5 PMC Wagner ***** válasza:
67%
Trump sosem vallotta vallásosnak magát. A konzervativizmusnak meg alapjáraton semmi köze ahhoz milyen vallást gyakorolsz
ma 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!