Sokan miért tekintik Trumpot meg Muskot is konzervatívnak, mikor mindketten megcsalták a feleségeiket, illetve több nőtöl is van gyerekük?
Addig értem, hogy a világon kezd úrrá lenni valamiféle pánik, mert az a világrend, amiben eddig éltünk, úgy néz ki, hosszútávon nem lesz fenntartható. Én is érzem, én is látom és én sem vagyok nyugodt.
Azt is értem, hogy a populizmus lényege, mindig is az volt, hogy levigyék az emberek itélőképességét, erkölcsi érzékét és ezt használják ki, ócska, üres igéretekkel, amik ugyanúgy nem reflektálnak a valódi problémákra, mint a jelen rendszer, de a félelmet ki tudják használni.
Azt viszont én sem értem, hogy az emberek, miért ülnek fel tömegével, esnek bele ugyanabba a hiába, ami 100 éve már felégette a világot és semennyire sem jó vége.
Az a helyzet, hogy mostanság odáig fajultak a dolgok, hogy aki csak a p.ncira gerjed, az már önmagában kimeríti a bigott-maradi konzervatív fogalmát.
Keresztény-konzervatív értékrend? Barátom ez már ott tart, hogy sok helyen engedélyezik a papok nyílt homoszexualitását. Ez fölöttébb érdekes, mert a cölibátus meg maradt. Ezek szerint az elkorcsosult neo- judeokereszténységben nem is a szex tilos, hanem az, ha nem aberált módon csinálják. Sokszor már azt hiszem, tényleg csak egy totális atomháború tudna itt rendet rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!