Amerikának valóban ilyen elmeháborodott elnökre van szüksége?
ma 14:02
1/7 anonim válasza:
3/7 PMC Wagner válasza:
Engem mondjuk érdekelne hogy az ötlet működik-e
4/7 PMC Wagner válasza:
Egyebkent az ötlet nem trump fejéből pattant ki először, a 60 as években komolyan foglalkoztak a témával
5/7 anonim válasza:
En is meglepodom, de van egy felig magyar-felig kubai ismerosom. Borzaszto sotet, tipikus Trump tamogato. Az hagyjan, hogy Covid idejen felvagott azzal, hogy marpedig o szarik mindenkire, nem hord maszkot, de napi szinten osztja meg a konteokat. Ilyeneket is ir, hogy a Biden administtracio szervezte meg a hurrikanokat, hogy kevesebb republikanus tudjon majd szavazni. Es senki nem mondja meg h bocsi te nagyon ostoba vagy. Es itthon is vannak ilyen agyilag korlatoltak (fidesz/MH szavazok)
6/7 anonim válasza:
A cikkből sem tudtuk meg és te sem mondtad el, hogy ez mitől rossz ötlet. Én nem értek különösebben a hurrikánokhoz, sem azok szétszakításához, de ha valóban működne, akkor mitől lenne ez olyan rossz ötlet? Ha meg nem működik, miért baj hogy felvetette? Úgyse lesz belőle semmi ha egyszer ez nem hatékony megoldás, valószínűsítem hogy sokba is kerülne az USA-nak minden hurrikánhoz egy atombombát gyártani.
7/7 kutyafule4 válasza:
Amíg azt mondja, amit hallani szeretnének addig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!