Oroszországban is volt ez az elmeháborodott oltásterror mint nyugaton? Náluk ez hogy volt? Nem találok róla infót.
Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 08:29
1/16 anonim válasza:
Nálunk nem volt terror. Aki akarta oltatott, aki nem az nem.
2/16 A kérdező kommentje:
#1 A "nálunk"-ot hogy érted? Oroszországi magyar vagy?
Vagy úgy érted hogy Magyarországon? mert az nem igaz!
2022. máj. 5. 08:35
3/16 anonim válasza:
Magyarországi. De igaz. Én sem vagyok beoltva, és nem csuktak le, nem rúgtak ki.
4/16 anonim válasza:
Nem volt. Ott még szabadság van.
5/16 anonim válasza:
Ilyen szintű nem volt annak ellenére, hogy Putyin is azért reklámozta, hogy felvette a kísérleti sputnyikját. Ja persze el is hiszem.:D
6/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nálunk védettségi/oltási igazolvány sem volt amihez plusz jogokat kötöttek??
Csak álmodtam az egészet?.......
2022. máj. 5. 08:44
7/16 anonim válasza:
Az oroszoknál is ugyanez volt. Csak annyi , hogy ott mivel hatalmas ország így nehezebb volt betartatni. A nagyobb városok ,mint Moszkva vagy Szentpétervár ott magas az oltotság Ellenben a Szibériai területeken nagyon minimális
8/16 anonim válasza:
Ja azt nevezed terrornak, ha közösségbe akartál szórakozni, kellett igazolás arról, hogy nem vagy fertőző beteg? Ez nem terror, ez inkább a többi ember védelme. A terror az egészen más. Ne tudd meg.
9/16 anonim válasza:
Hogy lenne oroszoknál nyugati vagy más nemzetiségű vakcina? Ilyet ők sose csinálnálak, világdiktátor nagyhatalom.
10/16 anonim válasza:
"ha közösségbe akartál szórakozni, kellett igazolás arról, hogy nem vagy fertőző beteg?"
Ezt hogyan igazolta bármi is????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!