Miért van még mindig háború a szomszédban?
Mert az egy politikai ígéret volt. Illetve a demokraták is mindent elkövettek azért, hogy minél inkább eszkalálják a helyzetet, ezzel nehezítve meg a békekötést.
De ha mondjuk figyeltél akkor első elnöki rendeletei között volt az is, hogy nem küldenek több pénzt Ukrajnába 3 hónapig amíg felülvizsgálják a dolgot.
Nekem meggyőződésem, hogy Trump mellett hamarabb vége lesz a háborúnak mintha Kamla nyert volna.
Te mit gondolsz erről?
Kedves 3-as!
Azt hogy szerintem nem lesz vége itt a háborúnak, mert Trump újabb szankciókat tervez kivetni az oroszokra. Evvel pedig félig cáfolom azt is, amit a kettes mond, mert Trumpnak az a érdeke, hogy Oroszországot és Kínát is hátráltassa. Ezzel pedig nem békét terem, hanem pont eszkalálódik a helyzet. Már csak házon belül is több konfliktust teremtett (lásd: Kanada (így ugye Nagy Britanniával is), Grönland-Dánia, Panama-csatorna, Mexikó, Németország). Szóval gyűjtött már elég ellenséget, ahhoz képest csak egy napja melegíti az elnöki széket.Ha engem kérdeztek, szerintem nem lesz jobb állapotban az ország mikor majd 4 év múlva átadja utódjának.
Idén már vége lesz a háborúnak. Trump igen,mondta,hogy 24 óra alatt vége lesz. Nyilván ez badarság,mert nem lehet 24 óra alatt véget vetni ennek. DE... Igen,megvonnak minden Ukrán támogatást valszeg,és kénytelen lesz Ukrajna letenni a fegyvert. Békét kötnek,és kész.
Nem,nem lesz sem világháború,és nem fog még tartani 38 évig a háború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!