A mostani állás szerint tényleg Trump volt a jó választás a Demokraták helyett?
Engem annyira nem izgat, hogy mit csinál, ha nem dobja oda Ukrajnát putyinnak, hanem tisztes feltételekkel hozza el a békét. Végülis megértem miért őt választották meg, ha nekem nem is szimpi, tény, hogy a másik oldal sem volt túl igéretes.
Meg egy kicsit már nekem is sok a liberális agymenésből, főleg mióta megtudtam, hogy a disney+ durván cenzúrázza a kedvenc sorozatomat, csak mert szerintük "rasszista".
Trump már volt 4 évet elnök és az egyértelműen jobb volt az USA-nak is meg a világnak is mint amit az előtte és utána következő demokraták alatt csináltak. Ez alapján most is jobban jártunk Trumppal, mint a demokraták győzelmével jártunk volna.
Hogy milyen lesz Trump elnöksége és jó lesz-e nekünk, a világnak, az majd eldől ez a alatt a 4 év alatt. Az indulás jó, aztán majd kiderül mi a folytatás. Eredményt majd 4 év múlva lehet hirdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!