Miért ellenzik itt annyira Trumpot?
Mert egy ostoba elkényeztetett 5 éves gyerk szellemi szintjén álló, már erősen szenilis vénember.
Semmilyen világválságot nem kellett megfognia, gyakorlatilag semmit sem csinált 4 évig lózungok puffogtatásán kívül, de legalább ukrajnát valamennyire felszerelte fegyverekkel anno.
"elnöknek nem volt rossz."
Nála nem volt rosszabb. Egy hörcsög is jobban tudta volna csinálni.
3: lehet jobb mint a saját kertjében eltévedő bidentata. végül is ha amerika rá szavazott akkor annak csak van oka nem?
miért ellenzik? mert a nyugati média ezt mondja, és sok ostoba embernek egyszer nem jutna eszébe hogy a média nem tájékoztat hanem befolyásol és megvezet.
Személyét tekintve, egy erkölcsi nulla, hataloméhes baromnak gondolom, aki értelmi szintjét tekintve, egy rossz gyerek és egy kanos néprajzi cserépedény áll.
Politikáját tekintve pedig azért, mert megpuccsolja azt a világrendszert, ami eddig nagyjából, hibákkal, de békében tartotta a Földet, legalábbis nem lett tőle újabb világégés.
Hogy, mit tesz otthon, azzal nekem nincs dolgom, mert nem vagyok amerikai.
Viszont, mint a Föld egyik legnagyobb országának vezetőjeként, akinek döntései az én életemre is hatással lehetnek, már igen.
Akik ellenzik azok liberálisok.
Európából is sokan Harrisnak voltak képesek szurkolni.
Ha Trump beváltja az ígéretét az illegálisok kitoloncolásával, akkor lesz egy példa.Ezt nem akarják a liberálisok, mert ők a migránsokat szívesebben látják a határon belül, mint kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!