Váratlan meglepetés: Donald Trump nem hívta meg Orbán Viktort a beiktatására. Orbán kegyvesztett lett Trumpnál?
Nagy meglepetés, hogy Donald Trump nem hívta meg Orbán Viktort a beiktatására (hacsak meg nem gondolja magát, ha Orbán sikeresen lobbizik mindenfelé a meghívásért). El sem lehet képzelni ennél nagyobb koppanást, kudarcot és politikai bukást Orbán számára.
Orbán mindent megtett azért, hogy Trumpot magához láncolja, hízelgett, dicsérte, a seggét kinyalta oda-vissza, kielégítette Trump nárcisztikus, beteges hiúságát, de valami mégiscsak közbejött. Orbán nem tudja learatni munkája gyümölcsét, mert Trumpnál kegyvesztett lett.
Nem tudom mit kell ezen annyit rúgózni!
Orbán meghívta Trumpot valaha is? Kérdező!
Már akkor elmondták, hogy Orbán nem lesz meghívva és nem is fog elmenni a beiktatására amikor még csak épp megnyerte a választást Trump.
Én értem, hogy aki Magyar Péternek tapsikol az azt hiszi, hogy miniszterelnökként a facebook lájkok és a szelfik lennének elsődlegesek, a valóságban azonban ez nem így van.
Ami tényt nem vesztek tudomásul, hogy a győzelmét követően 5 embert hívott fel Trump és ezek között az egyik Orbán volt. Orbán végzi a maga dolgát és majd amikor tárgyalni kell akkor majd találkoznak Trumppal. Vagy simán csak mindkét vezető ezzel megbízott emberei fognak megegyezni, ahogy kell. Pont.
"Orbán meghívta Trumpot valaha is?"
Nézzük fordítva, ha meg is hívta, szerinted mi, átlag emberek arról értesülnénk? Maximum akkor, ha sikeres a meghívás és ezt kihirdeti a lakájmédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!