Ki várja hogy Donald Trump január 20-án történő beiktatása után végre béke legyen Ukrajnában?
Figyelt kérdés
ma 02:29
1/5 anonim válasza:
Nem tud békét varázsolni. A támogatásokat tudja leállítani, de akkor meg a hülye eu meg minden pénzét és erőforrását erre fogja elszórni, hogy kompenzálják.
Szóval én várom hogy mi lesz. Kíváncsi vagyok
2/5 anonim válasza:
Aki elhiszi, hogy beiktatása után béke lesz, az nem tudom hol él xd
3/5 anonim válasza:
Először fegyverszünet lesz,az már jó kezdet ahhoz képest ami eddig volt,a lezárás az nagyon hosszú lehet
4/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy Január 20 még baromira messze. Nagyon tartok tőle, hogy Biden addig simán kirobbantja a III. világháborút. Most már nem is nagyon titkolja, hogy ez a célja. Trump pedig bármennyire is erős, és jószándékú vezető, egy világháborút még ő sem fog tudni egyedül lezárni, így hogy egy háborúpárti EU fog vele szemben állni.
5/5 anonim válasza:
"Most már nem is nagyon titkolja, hogy ez a célja."
Te miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!