Fideszesek! Mit gondoltok arról, hogy a szeretett Donald Trump elnök úr európai katonákat vezényelne Ukrajnába?
"Autonóm zónákat hozna létre Ukrajnán belül, melyek hivatalosan Ukrajnához tartoznak, de önálló önkormányzattal működnének.
Trump a területek autonómiájának megsértését szigorúan szankcionálná és európai katonákat küldene Ukrajna területére, akik betartatják a háború lezárását célzó egyezményt."
Elég komoly kis terv ez.
Ugyanúgy nincs semmi értelme ennek, mintha Ursula Von Der Leyen azt nyilatkozná, hogy amerikai katonákat fog küldeni Libanonba, hogy tartsák fenn a békét.
Nincs köze az egyiknek a másikhoz, Trump nem diszponál európai katonák felett, ahogy Európa sem diszponál amerikai katonák felett.
A kéksapkások azt nem tehetik meg, hogy Libanonban visszalőjenek az izraeli tankoknak, amikor őket támadják.
Akkor majd egy sokkal nagyobb határt ellenőrizni fognak tudni?
Trump pont olyan hülye mint volt.
“ Nincs köze az egyiknek a másikhoz, Trump nem diszponál európai katonák felett, ahogy Európa sem diszponál amerikai katonák felett.”
Nem? Nem azt mondtátok, hogy az EU úgy táncol, ahogy az USA kéri? Vagy ez eddig hazugság volt?
Azért a cikk legfontosabb részét ne hagyjuk ki az emlitésből:
"Az információk egy olyan tanácsadótól származnak, aki nagyon régóta Donald Trump csapatában dolgozik, a nevét értelemszerűen nem tették közzé."
Vagyis: Egy ismeretlen alak mondta hogy Trump ezt tenné, aki állítolag Trumpnál dolgozik/ott.
A kacsa szagot innen lehet érezni...
Ha ez igaz, akkor én Fideszesként nagyon örülök neki.
Mondjuk én ebben a kérdésbe az ellenzéket képviselem, magyarul háborúpárti vagyok!
Szerintem a gyengeség jele, hogy a Fidesz a békét képviseli.
Ráadásul most leginkább szlávok halnak meg a háborúba.
Azt tudjuk, hogy az oroszokat nem lehet legyőzni, de rengeteg szlávot tudunk likvidálni úgy hogy olajat öntünk a tűzre.
A gazdasági válságot, és az életszínvonal visszaesést, meg be kell vállalni azért hogy Oroszország még gyengébb legyen mint mi.
Én támogatom Ukrajna beáldozását ennek a célnak érdeke miatt, szóval Trump jól döntött.
De majd Harris diszponálhat európai katonák felett, nemde?
Onnan látszik, hogy nem kacsa, hogy a republikánus párt alapvető gondolata szerint le kell magukról szakítani Európát, Kínára kell koncentrálniuk, Ukrajna és Oroszország pedig Európa gondja.
a "fideszesek" megszólításból látszik hogy a kérdező egy eléggé buta ember,
az írott szöveg értelmezése is probléma számára.
"európai katonákat küldene Ukrajna területére, akik betartatják a háború lezárását célzó egyezményt."
ezeket békefenntartóknak nevezik. egy fegyverszünet utáni helyzet után következne ez be.
hol voltál amikor makaróni akart ukrajnába katonákat küldeni? kómában?
az nem csípte a szemed?
Mi bajod a tervvel?
Mégis kit célszerű küldeni szerinted?
A Délafrikai Köztársaságból,Polinéziából vagy mivel ugye Európában van,innen Európából?
Úristen! Téged se az eszed miatt szeretnek otthon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!