Kamala Harris beiktatására meghívnák Taylor Swiftet is?
Figyelt kérdés
Csak ha már ilyen kedves üzeneteket kapott az énekes Trumptól, meg a maga hívőktől? Gondolom Beyoncé is ott lesz.szept. 20. 16:43
2/6 anonim válasza:
Szeintem Harris meg fogja hívni trumpot is, amilyen jó fej.
Bár biztos vagyok benne, hogy trump nem lesz ott.
Pedig jó buli lesz az a beiktatás.
3/6 anonim válasza:
0rbánt is meghívja Kamala, de ő inkább Tramplit vigasztalja majd.
4/6 anonim válasza:
Először nyerjen. Ne bízzátok el magatokat, Hillary Clinton esetében is még amikor bejöttek az aggasztó részeredmények, akkor is szentül hitte mindenki, hogy nyerni fog.
5/6 A kérdező kommentje:
Persze, először meg kell nyernie. De szerintem Kamalanak több esélye van. Igazából Hillaryt sokkal de sokkal többen utálták, Kamalara kevés rossz dolgot lehet ráhúzni. Szerintem a kampánycsapat is sokat tanult a Hillary-s esetből, s azóta rengeteg kampányesemény a kisebb városokban meg vidéken zajlik ahol gyengébben teljesítenek a demokraták.
szept. 21. 14:48
6/6 anonim válasza:
Még Kylie Jenner és Neymar is ott lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!