Igaz hogy az eszkimók a jégkunyhóikban vegyi fegyvereket rejtegetnek és ezzel fenyegetik az amerikai nemzetbiztonságot?
Figyelt kérdés
Mert így akkor a dánok bizonyítottan nem urai a helyzetnek és ezzel teljesen indokolt lenne egy USA invázió!tegnap 18:49
1/8 anonim válasza:
Szerinted ezt innen én honnan tudjam, de gondolom nem igaz.
2/8 PMC Wagner válasza:
Az ilyen kérdéseket látva mindjárt kiugrom a 12.dikről ha túlélem befizetek egy újjabb körre
3/8 anonim válasza:
Oda kell menni és meg kell szórni demokráciával az egész bandát a πcsába! xD
(Ez egy humoros válasz!)
7/8 anonim válasza:
Én ügy hallottam, hogy lángszórókat tesztelnek odabent.
8/8 anonim válasza:
Nem igaz, de ha elég sokszor elismétlik, akkor az emberekben feléled a gondolat hogy Trumpnak talán igaza lehet és biztonságosabb lenne mégis csak megszállni Grönlandot. Irak esetében ez bejött, ugyan kiderült hogy kamu volt a vegyi fegyver mint ürügy, de attól még ott maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!