Más is azt érzi hogy az Amerikai titkosszolgálat figyeli őt?
Figyelt kérdés
Amit a CIA művelt a történelem során bármit kinézek belőlük. Jó pár hete egy fekete autó parkol a tömbházunk előtt. És megszaporodtak a fura alakok is a környéken. Szerintem az alvó ügynökök parancsot kaptak a nyugattól2023. dec. 3. 20:52
1/25 anonim válasza:
Igen, a CIA Veled van elfoglalva. Túl sok TV-t nézel.
2/25 anonim válasza:
CIA to do list:
-ISIS
-Russia
-Hamas
-a tetves Juci a nyóc kerből
3/25 anonim válasza:
Én pl. nem érzem, mivel a CIA-nál dolgozok és én figyelek másokat.
4/25 anonim válasza:
Ez is Gyurcsány miatt van! De kajak, bezáratta az OPNI-t és a sok agyhalott azóta is szabadon kóricál.
5/25 anonim válasza:
Igen pont veled foglalkozik a cia.
6/25 anonim válasza:
Jogosak a félelmeid kérdező. A CIA ügynökök mindenhol ott vannak, sőt még itt gyakorin is akad 1-2... ők azok akik osszák a liberális baromságokat, és terjesztik az ukrán-orosz háborúval kapcsolatos dezinformációkat.
Még szerencse, hogy jó emberismerő vagyok, így erősen gyanítom, hogy a CIA-nak dolgoznak. Próbálják befolyásolni a közhangulatot az oldalon. Lassan, de ügyesen programozzák át az emberek agyát.
7/25 anonim válasza:
Pszichiáter látott már? Nem ártana.
8/25 anonim válasza:
Pontosan kérdező. Az öltönyös napszemüveges titkosügynök bácsika ül a Pentagonban és azt figyeli a számítógépén hogy borjú vagy nosztalgiapárizsit vettél-e a Coopban.....
9/25 anonim válasza:
Látszik ki lett adva a következő Megafosos házi feladat CIA témával :D
10/25 anonim válasza:
#8 tuti CIA ügynök, még azt is tudja, hogy a Coopban vásárolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!