Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Más is azt érzi hogy az...

Más is azt érzi hogy az Amerikai titkosszolgálat figyeli őt?

Figyelt kérdés
Amit a CIA művelt a történelem során bármit kinézek belőlük. Jó pár hete egy fekete autó parkol a tömbházunk előtt. És megszaporodtak a fura alakok is a környéken. Szerintem az alvó ügynökök parancsot kaptak a nyugattól

2023. dec. 3. 20:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%

Hacsak nem folytatsz politikai aktivista tevékenységet, vagy nem vagy polgármester egy jelentősebb településen, akkor gyakorlatilag nulla az esélye, hogy megfigyelési célpont legyél. De ha tüntetéseket szervezel, pártot akarsz alapítani, akkor nem nulla az esély. Ha nem csinálsz ilyet, akkor inkább felerősödtek a paranoid vonásaid, vigyázz, nehogy elhatalmasodjon, mert komoly elmebaj lehet belőle.

Aki azt írta, hogy fórumokon vannak ilyen-olyan ügynök bérkommentelők, az igaz. Sőt, szinte biztosan figyelik a titkosszolgálatok ezt az oldalt is. A sajátunk is és a többi is. Ennyire itt mindannyiunk meg van figyelve. Ennek az lehet az oka, hogy ha pl. valaki merényletet tervez egy vezető politikus ellen, még időben le tudják kapcsolni. Másrészt ezzel figyelik a közhangulatot is.

2023. dec. 4. 11:51
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

11:51: a móri ISIS-híveket is valami hasonló oldalon kapcsolták le, ha jól emlékszem. Talán pont ezen.

Viszont én ennek csak örülök.

2023. dec. 4. 11:53
 23/25 anonim ***** válasza:
94%
Biztos alvó ügynök lehetsz, aki nem tudja, hogy milyen titkok birtokában van és azért figyelik, mert nem akarják, hogy felébredj. Szerintem menekülj!!! xD
2023. dec. 4. 12:01
 24/25 anonim ***** válasza:
95%
A mi utcánkban is parkol pár fekete autó. És fura alakokból sincs sajnos hiány. De ezek tutira nem a CIA-nek dolgoznak, hanem inkább a helyi koldusmaffiának.
2023. dec. 4. 12:09
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

biztos hallottatok már olyan hírről hogy amikor valaki pl merényletet tervezett, akkor a nyomozás során kiderült hogy mikre keresett rá a neten.

szóval szerintem nem figyelnek minden egyes embert, de ha valami olyan gyanús dologra keres rá, akkor szem elé helyezik.

minket valószínű nem az amerikai hanem a magyar. vagy inkább nem csak?...

azt hiszem edward snowden volt az aki kiszivárogtatta hogy az usában lehallgatják az embereket vagy mi, akit érdekel keressen rá.

2023. dec. 4. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!