Más is azt érzi hogy az Amerikai titkosszolgálat figyeli őt?
Figyelt kérdés
Amit a CIA művelt a történelem során bármit kinézek belőlük. Jó pár hete egy fekete autó parkol a tömbházunk előtt. És megszaporodtak a fura alakok is a környéken. Szerintem az alvó ügynökök parancsot kaptak a nyugattól2023. dec. 3. 20:52
11/25 anonim válasza:
Tuti a Gyuri volt, majd a reggeli eligazításon megmondom nekik hogy jobban figyeljenek az álcázásra
13/25 anonim válasza:
#12 Aki a pénztárcáját akarja sz#patni az persze hogy ott. Minden kb másfélszer drágább mint a "külföldi multinál".
14/25 anonim válasza:
"Minden kb másfélszer drágább mint a "külföldi multinál"."
A különbözettel támogatod a tehénellető vízágyak létesítését Lázár lovasparkjába. Mi a probléma?
15/25 anonim válasza:
Igen aggódik más valaki is, Angela Merkel német kancellár ellen kémkedett de már megnyugodtak:
"Az USA cserkészbecsszó nem kémkedik tovább Európában"
16/25 anonim válasza:
Addig van nyugodt életed, amíg az amerikai nyugati világ figyel meg, nem pedig az orosz/kínai csőcselék. Visszasírják még a sok USA ellenesek azokat az időket, amikor még egypólúsú világban éltünk, csak már késő lesz...
17/25 anonim válasza:
18/25 anonim válasza:
Üdv Langley-ből.
Én vagyok az az ügynök, aki téged figyel. Kifejezetten ezért vettek fel, hogy téged figyeljenek.
19/25 anonim válasza:
A hatos például biztosan ügynök. Hiszen már Virág elvtárs is megmondta: "Az a gyanús, ami nem gyanús!"
20/25 anonim válasza:
Nem a titkosszolgálat figyel, hanem a multicégek, pl. a google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!