Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem férnek a zsidók a...

Miért nem férnek a zsidók a bőrükbe? Mit akarnak egy NATO országtól? Azt hiszem nagy pofonnak lesznek kisgazdái a zsidók ha megtámadják a törököket

Figyelt kérdés

jan. 9. 12:04
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
41-es válaszoltam, nem látod?
jan. 15. 10:27
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
#35 Mert a zsidók robbantanak templomokat és gyilkolásznak civileket Európa szerte, véletlenül sem a muzulmán horda
jan. 15. 10:28
 43/58 anonim ***** válasza:

"A náci felsőbbrendőség forrása is az Ószövetség."

Forrás?

"41-es válaszoltam, nem látod?"

Nem. Azt írtad, hogy felsőbbredűnek képzelik magukat. Eleve ez is egy hazug általánosítás, de ebbe most inkább bele se menjünk. Te viszont azt írod, hogy koncentrációs táborba zárnának, ez viszont nem következne abból sem, ha tényleg felsőbbrendűnek képzelnék magukat. Tehát, miért zárnának koncentrációs táborba engem?

jan. 15. 10:31
 44/58 anonim ***** válasza:
100%

"hanem azt írja bálványimádásért jár halálbüntetés."

Hol ír ilyet?

jan. 15. 10:40
 45/58 anonim ***** válasza:
0%

"Forrás?"

A nácik a germán nép felsőbbrendűségét hirdették, a zsidók pedig a zsidó nép felsőbbrendűségét. Mindkét nép szent könyvében benne van az Ószövetség.

"Te viszont azt írod, hogy koncentrációs táborba zárnának, ez viszont nem következne abból sem, ha tényleg felsőbbrendűnek képzelnék magukat. Tehát, miért zárnának koncentrációs táborba engem?"

Az ószövetség megparancsolja a zsidóknak hogy irtsanak ki mindenkit aki ellenáll nekik. Ebbe te is beletartozol. Tehát vagy a rabszolgájuk leszel vagy meghalsz.

"Hol ír ilyet?"

Például az aranyborjú történetében. Gondolom ismerős. Mózes többezer embert gyikoltatott meg csak mert másban akartak hinni, történetesen az aranyborjút imádták ami ugye bálványimádás.

jan. 15. 12:48
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

"A nácik a germán nép felsőbbrendűségét hirdették"

Mi alapján?

"Az ószövetség megparancsolja a zsidóknak hogy irtsanak ki mindenkit aki ellenáll nekik. Ebbe te is beletartozol"

Én nem állok ellen nekik. Miért hazudsz?

"Például az aranyborjú történetében"

Forrás?

jan. 15. 12:57
 47/58 anonim ***** válasza:
0%

"Mi alapján?"

Az Ószövetség alapján.

"Én nem állok ellen nekik. Miért hazudsz?"

Ha nem állsz ellen nekik akkor a rabszolgájuk leszel.

"Forrás?"

A Biblia a forrás te zseni :) Hallottál már róla?

jan. 15. 13:11
 48/58 anonim ***** válasza:
100%

"Az Ószövetség alapján."

Forrás?

"Ha nem állsz ellen nekik akkor a rabszolgájuk leszel."

Miért lennék az?

"A Biblia a forrás te zseni"

Pont arra lennék kíváncsi, hogy a Bibliából, az aranyborjú történetéből melyik igéről képzelted, hogy nem az ottani zsidókra vonatkozik.

jan. 15. 13:22
 49/58 anonim ***** válasza:

"Forrás?"

Ahogy írtam az Ószövetség a forrás.

"Miért lennék az?"

Mert ezt írja elő az Ószövetség a zsidóknak.

"Pont arra lennék kíváncsi, hogy a Bibliából, az aranyborjú történetéből melyik igéről képzelted, hogy nem az ottani zsidókra vonatkozik."

Mindenkire vonatkozik aki bálványimádó. Az akkori környező népek is mind fel vannak sorolva mint kiirtandó bálványimádók.

Csak hogy lásd mit mondanak a zsidók:

https://www.youtube.com/watch?v=lq28ZFNzaWM&t=1s

Amint látod zsidó rendőrök és járókelők Izraelben megállítanak keresztény misszionáriusokat és megtiltják hogy a kereszténységet hirdessék. Azt is mondja az egyik zsidó hogy a Tóra alapján halál jár nekik.

jan. 15. 13:28
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ahogy írtam az Ószövetség a forrás."

Arra mi a forrás, hogy a nácizmus az Ószövetségből ered?

"Mert ezt írja elő az Ószövetség a zsidóknak"

Forrás?

"Mindenkire vonatkozik aki bálványimádó"

Forrás?

jan. 15. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!