Kegyetlen időszak vár ránk a világpolitikában?
#5 pontosan az mondta, h sem a gazdasági, sem a katonai beavatkozást nem zárja ki.
Tehát trumpli fejében ott van a katonák bevetése.
Csatolom a BBC cikkét második bekezdés.
"Tehát trumpli fejében ott van a katonák bevetése."
Menőbbnek érzed magad attól, hogy ilyen gyerekes gúnyveket használsz politikusokra?
Ami az #5-ös válaszomat illeti, ezt írtam én is. De leírom mégegyszer, attól, hogy valamit nem zár ki, még nem biztos hogy valóban abban gondolkozik. Remek példa erre MZP, amikor nem zárta ki a katonai beavatkozást Ukrajnában, feltéve hogy arra a NATO is rábólint. Erre a fideszes média azt kezdte híresztelni, hogy MZP háborúba viszi az országot. Te azt is elhitted? Attól, mert valamit nem zár ki, még egyáltalán nem biztos hogy első dolga lesz azt megtenni.
Szerintem hatalmas különbség van a közvetlen katonai fenyegetés között és aközött hogy egy lehetséges nyomásgyakorlási formát nem zár ki egyértelműen.
12# úgy hívom ahogy akarom. Gazdit plüss Napóleonnak hívom bár ezt plagizáltam, putler tudod ki.
Az látszik, h narancs károsult vagy.
Egyébként a tipikus Fidesz jellegű relativizálástól eltekintve van egy óriási különbség.
Mzp egy kisváros polgármestere, míg trumpli a világ legerősebb katonai hatalmának a vezetője atom fegyverekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!