Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kegyetlen időszak vár ránk a...

Kegyetlen időszak vár ránk a világpolitikában?

Figyelt kérdés
A nemzetközi helyzet fokozódik!

tegnap 21:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Ezt nem tudom
15 szavazat
1 2
 1/12 PMC Wagner ***** válasza:
50%
szerintem nem
tegnap 21:54
 2/12 Fsms ***** válasza:
40%
Ha trumpli komolyan gondolja Grönlandot, Kanadát, Panamát, akkor tényleg gáz lesz. Ha csapatokat küld, ahogy mondja az gyakorlatilag háború.
tegnap 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

"A nemzetközi helyzet fokozódik!"

Igy van, mar vagy ezer eve!

tegnap 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Cefet idők elé nézünk!
tegnap 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

"Ha csapatokat küld, ahogy mondja"

Nem mondott ilyet. Azt mondta, hogy nem tudja kizárni, hogy katonai vagy gazdasági nyomásgyakorlást helyez az érintett államokra. Ez lehet egy gazdasági szankció is, olyat, hogy konkrétan háborút akar indítani, sohasem mondott. Jó lenne ha nem itt terjesztenétek az álhíreket.

tegnap 23:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Az kizárt dolog mert nem tudom!
ma 00:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Há' no én nemtom! (6 XD)
ma 01:12
 8/12 anonim ***** válasza:
kegyetlen nem, de nem is fényes.
ma 01:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Szauron dühe rettenetes lesz és a bosszúja, pusztító!
ma 06:41
 10/12 anonim ***** válasza:

"Nem mondott ilyet. Azt mondta, hogy nem tudja kizárni, hogy katonai vagy gazdasági nyomásgyakorlást helyez az érintett államokra. Ez lehet egy gazdasági szankció is, olyat, hogy konkrétan háborút akar indítani, sohasem mondott. Jó lenne ha nem itt terjesztenétek az álhíreket."

Akkor a katonai nyomásgyakorlást hogy kell elképzelni? Felsorakozik a Grönland határán seregeivel, de nem háborúra készül. Nem-nem. Ez is csak egy speciális katonai hadművelet? Nem ismerős ez valahonnan? Putyin is csak gazdasági meg katonai nyomást akart gyakorolni Ukrajnára egy speciális katonai hadművelet során.

ma 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!