A kérdező szavazást indított:
Tárgyalásokkal
Több pólusú világrenddel sok feszültséggel
Világháborúval
25 szavazat
1/11 anonim válasza:
0rbán fegyvergyártásba kezd, majd Belgiumnak hadatüzenve harcolja ki az áldott békét.
3/11 anonim válasza:
Tárgyalások már most is vannak. Szerintem te megegyezésekre gondoltál, kérdező.
5/11 anonim válasza:
Úgy látszik hiába akartak már többször megegyezni a harcoló felek, "valakiknek" fontos ez a háború, szóval még egy jó ideig tartani fog, szerintem.
6/11 MDaniel98 válasza:
Én egy újabb hidegháborúra számítok, ha van egy kis mákunk, akkor megússzuk ennyivel, ha nem akkor lesz egy komolyabb háború/gazdasági összeomlás/Mad Max aminek a következményei legalábbis nehezen felbecsülhetők.
7/11 anonim válasza:
1 módon lehetne szerintem.
Az oroszok megtartják az eddig elfoglalt területeket, viszont a nató bevonul Ukrajnába, ezzel garantálva, hogy pár év múlva az oroszok ne kezdjék újra.
Mivel ugye szószegők és egy általuk ajánlott garancia, vagy szerződés a gyakorlatban semmit se ér.
8/11 anonim válasza:
Pont amiatt robbant ki a háború, hogy a NATO, a nem tag, Ukrajnát használta volna rakétarendszerek telepítgetésére.
Most őszintén, van olyan ország aki ezt csendben tűrte volna?
9/11 anonim válasza:
A NATO egyre jobban belefolyik a háborúba. Nagyon csodálkoznék, ha ebből nem lenne világháború.
10/11 anonim válasza:
ukrajna teljes kizsigerelésével. aláírnak egy papírt, pár évig kuss lesz és megint kezdik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!