Mit szóltok a legújabb iszlámista botrányhoz?
Muszlim férfiak 1o-12 éves fehér lányokat erőszakoltak, majd kényszeritették őket más muszlimokkal is közösulni. A lényeg azonban az, hogy a hivatalos szervek nemcsak eltitkolták a dolgokat, hanem ráadásul azokat az apákat zárták börtönbe, akik megpróbálták kiszabaditani a gyerekeiket.
Az ok: nem politically correct muszlimokat hibáztatni.
#1o
Olvasd el a cikket. Ha nem tudsz angolul, ott a Google forditó.
The reason was quite simply this: The perpetrators were Pakistani by ethnicity and Muslim by religion. The victims were white, English and Christian. No one wanted to go near that particular Pandora’s box.
Az ok egészen egyszerűen a következő volt: az elkövetők etnikai hovatartozásuk szerint pakisztániak, vallásuk szerint pedig muszlimok voltak. Az áldozatok fehérek, angolok és keresztények voltak. Senki nem akart a közelébe menni annak a bizonyos Pandora szelencének.
Abban igazad van, hogy az első link téves. Egyszerűen a gugliban rányomtam az első cikkre, fel sem merült bennem, hogy nem irja le a lényeget. (A naivitásról nem tudtam még leszokni.)
Most a második cikkre nyomtam rá, és ami biztos biztos el is olvastam.
6: "És? Ez önmagában nem baj. Nem az a baj hogy itt vannak, hanem az, amit csinálnak."
ez olyan mint a borsó meg a héja, a vásárolt termékhez jár a csomagolás is. szóval a bevándorlókhoz jár a rájuk jellemző viselkedés is.
ha a vallásuk keresztényellenes, akkor nem fog ez változni mert egy kontinenssel odébb vannak.
"A rendőrség tehetetlensége nehogy már a liberálisok hibája legyen."
szerinted ki szabályozza a rendőrség működését? a helyi nyugdíjas klub?
nyilván az állam, nem gondolod? ha ő meg azt mondja befogadni és elfogadni kell őket akkor hozzájuk faragja a törvényt is.
"Ennyi erővel az autóbalesetekért is közvetett módon az a kormány felelős, amelyik az utakra engedi az autókat."
idióta érv. a baleset ahogy neve is írja az egy nem szándékos dolog.
gondolom a magdeburgi szaudi orvos se balesetből lépett a gázra, mellesleg az ilyen kocsikba vannak már ütközést gátló szenzorok szóval fékeznie kellett volna az elektronikának a kocsit, ja hogy ezt kiiktatták a kocsiban? ez is baleset volt mi?
"Ez nagyon egyszerű felfogás..."
a tiéd az biztos hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!