Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fico vagy Orbán család nyaral...

Fico vagy Orbán család nyaral drágább luxushotelben most?

Figyelt kérdés

[link]

Fico szállása 6ezer euróba kerül éjszakánként (2,5 millió ft/éj)

[link]

jan. 4. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

:D Kit védek? Ez a példa amúgy ez mi??? :D

De mindegy, nem ez a lényeg, szerinted kit védtem és mivel? Idézz légy szíves.

Figyelj, engem nem érdekel ez, ellenben irritál az, akit érdekel ez. Én róla is azt gondolom, hogy 100 dollárért feldobná az életem. Én úgy vélem, hogy attól különb, mert nincs meg a lehetősége arra, hogy ne legyen tőle különb. Nem attól különb, mert elítéli azokat, akik visznek mindent, amit érnek, szimplán ő nem ér el semmit se, így könnyen mondja azt, hogy hát ezek kérem g.cik egytől egyig, hisz visznek mindent, mit érnek, bezzeg én... hát én aztán nem. Te mit nem? Esélyed se volt! Ha lenne, vinnél mindent, mit érsz!

Nem a kérdésed nem érdekel, arra válaszoltam, Fico valamivel drágábban nyaral. Ennyi. Bár mint írtam már azt sem értem miért versenyeztetjük őket ebben. Tudom milyen emberek azok, akiket ez érdekel, akiket ez felb.sz és nem bírom őket. Engem ők b.sznak fel. Nem ez a két szerencsecsomag, akik elmentek nyaralni milliókért naponta, amúgy meg az év többi napján lerágják a szájuk szélét az idegbajtól. Teljesen mindegy, hogy miként ítéljük meg őket, amit csinálnak azt a hátam közepére se kívánnám semmi pénzért. Teljesen mindegy ki az alany, nem védek én senkit sem, tőlem lehetne bárki, Magyar Péter is, neki se k*rt fel a 3 millás bringája, hisz egy havi fizuja se volt, az sem érdekelne, ha az a takony a városházáról, akit halálba ekézett anno a Fidesz (az a dalhuszár), az nyaralgatna ennyiért. Leszarom! Engem egy dolog érdekel, úgy ahogy legyenek rendben a dolgok (most ez így eléggé populista duma volt, de hadd ne írjak kisregényt). Rendben vannak? Nem! Akkor azért a k....a anyjukat, nem azért mert elmennek nyaralni annyiért, amit amúgy a fizetésükből is kitudnának perkálni. Figyelj, ez prolihergelés, amit csinálsz, pontosabban amit csinált a két linkelt híroldal. Minek ülsz föl ilyennek? Ha megfogalmazzuk, hogy mi a problémánk velük, akkor hadd ne ez jöjjön már szóba, ha lehet. Nekem ez egy szint alatt van. Ha így érthető, és nem akartam én ezzel senkit sem védeni, ellenkezőleg, téged és a két linkelt híroldalt akartam ezzel kritizálni.

jan. 4. 23:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Orbán Indiában nyaral.

Oda igen sok védőoltás kell.

És azok sem jelentenek biztonságot.

Mi voltunk Agrában, Delhiben, Maturában... a nejem olyan betegen jött haza, hogy egy fél évig kérdéses volt hogy túléli-e? És senki nem tudta hogy mi a baja!

Aztán egy fél év múlva egyik napról a másikra meggyógyult, de egyik orvos sem tudta megmondani hogy mitől?!

jan. 5. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!