Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fico vagy Orbán család nyaral...

Fico vagy Orbán család nyaral drágább luxushotelben most?

Figyelt kérdés

[link]

Fico szállása 6ezer euróba kerül éjszakánként (2,5 millió ft/éj)

[link]

tegnapelőtt 18:31
A kérdező szavazást indított:
Fico
Orbán
10 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Nem érdekel.
tegnapelőtt 18:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok a háborús veszélyhelyzetben strategiailag melyik luxusszallodaban jobb küldeni a diktatorunkat a közpénzből.
tegnapelőtt 18:41
 3/12 anonim ***** válasza:
13%

Robert Fico havi fizuja 9572 euró. Ha ennyit keresnél, merem feltételezni azért abból kijönne néha egy-egy ilyen nyaralás is, nem?

Egyébként Indiában döbbenet de akár már 200.000Ft/éj áron is kilehet bérelni luxuslakosztályt, de azért a menő szállodák luxuslakosztálya, mint pl. a Taj Mahal Palace, az ilyen 2 milla körül mozog per éj. Szóval a kérdésre a válasz ezért Fico, de hogy miért versenyezteted őket, azt nem értem...

tegnapelőtt 18:42
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Azt csodálom, ha már akkora cimborák, miért nem járnak közösen nyaralni (telelni). Meglátogathatnák mondjuk a főnöküket Moszkvában.
tegnapelőtt 18:43
 5/12 A kérdező kommentje:
3 gondolod hogy egy ejszakara ment ki Fico Vietnamba.
tegnapelőtt 18:47
 6/12 Fsms ***** válasza:
53%
Állami pénzen nyaralni olcsó. 😀 Orbántól megszoktuk.
tegnapelőtt 18:51
 7/12 PMC Wagner ***** válasza:
69%
#5 hogy fico vietnamban van nem megerősített, egy függönyre van alapozva az egész. Lehet tényleg össze járnak vityával.
tegnapelőtt 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Mindkettő felkapaszkodott seggfej, a disznóóltól többet egyik sem érdemel!!!
tegnapelőtt 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
#5 Ezt miből következtetted ki? :D Szimplán arra gondoltam, ha ennyit keresnél egy hónapban, akkor pár nap, akár egy-két hét nyaralást megengednél magadnak ilyen áron is, mert havi bő 3 milliós fizu, plusz ugye EP-ből még havi plusz 4 milla és egyéb juttatások (ami még kb. 2 millió), ehhez még nagyon lopni sem kell(ene), anélkül is lazán menne, de látom ezzel nem arattam nagy sikert, pedig nem akartam bárki mellett is kampányolni ezzel, szimplán egyrészt ezek a tények, ennyit leakasztanak 1 hónapban, másrészt viszont olyannyira k....ra telibeszarom azt, hogy melyik hol nyaral és mennyiért. Ki a f.szt érdekel? Az irigy, sutyerák, prosztó, prolit maximum. Tudod mi a bajom ezekkel az emberekkel? Nem az, hogy nincs igazuk, mert igazuk van, az a bajom velük, hogy egy fikarcnyival nem lennének különbek, ha megtehetnék azt, amit ezek az emberek megengednek maguknak. Hogy ők pusztán azért "különbek", mert nem engedhetik meg maguknak azt, hogy ilyenek legyenek, nem ér odáig a kezük, nem érnek el olyan lehetőségeket stb. Ezek az emberek legalább annyira (ha nem jobban) feltudnak b.szni, mint az, aki közpénzen nyaralgat, már ha abból nyaralgat, de szerintem azt másra költik. Tulajdonképpen nézőpont kérdése, mit miből, nem? Ha egyszer egy a tárca, amibe a pénz tömve van, hogy döntöd el, épp mit finanszírozott közpénzből és mit a fizujából? Amit amúgy szintén mi dobtunk össze, hisz eltartott, szóval ez is nézőpont kérdése tulajdonképpen.
tegnapelőtt 22:03
 10/12 A kérdező kommentje:
9 Miért véded ennyire? Ha választania kéne hogy 100 dollárt kap, de téged megcsonkitának halálra egy vörös szobában, akkor habozás nélkül elfogadná.
tegnapelőtt 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!