Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szlovákiat mennyire üti meg...

Szlovákiat mennyire üti meg az Ukrajnan keresztüli orosz gázszállítás megszűnése? Nekik már nem jutt a szerbiai vezetékből úgy mint nekünk és nincs alternatíva tenger hijan?

Figyelt kérdés

Azt olvastam a Szerbia és Törökország irányából jövő vezeték kapacitása csak nekünk elég mennyiséget tud szállítani a szlovákoknak már nem marad viszont ők se tudnak szerezni máshonnan.

Fico ezért durvul gondolom én, és ezert ment Putyinhoz és fenyegeti Ukrajnát hogyha ők nem kapnak gázt akor Ukrajna se kap áramot ami az ukrán inport 19%

Mert ugye Szlovákia áram téren jobban al mint mi mert ha jól tudom nekik 2 atomerőmű van nem egy és kisebb a lakossag ugyebár.

Viszont ezt a gáz kérdést láthatóan nem tudják megoldani kíváncsi leszek mi lesz a sorsuk mi lesz ennek a vége.

dec. 28. 19:26
 1/3 SzocdemOliver ***** válasza:

Több évnyi haladékot kaptak a szlovákok hogy alternatív forrásból tudjanak gázt szerezni.

Más európai országoknak sikerült megoldaniuk azt, hogy orosz gáz nélkül is legyen elegendő földgáztartalékuk, a szlovákok eddig mit csináltak? Erre válaszoljon az a csicska Fico!

dec. 28. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Fico nem régóta van hatalmon előtte nyugat barát szocik voltak ők se oldották meg gondolom technikai probléma lehet elég rossz helyen vannak
dec. 28. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

ilyen esetben nem csak a gázvezeték megszűnése is probléma, hanem az is hogy ez rövid időn belül történik meg és nincs elegendő idő újat kiépíteni.

mielőtt belém kötne valaki azzal hogy: még ez év elején bejelentették ezt az ukránok, tudni kell hogy egy ilyen infrastruktúra kiépítése több évbe telik.

nyilván előnyös több irányból származó import, de ahogy a 2-es írja, ezen se fico se az előtte levő kormány nem erőlködött.

dec. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!