Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ennyire hülyék a Demokraták,...

Ennyire hülyék a Demokraták, vagy tényleg nincs Joe Bidennél jobb alternatívájuk?

Figyelt kérdés

Eddig nem adtam hitelt az őt lejárató hangoknak, de megnéztem a tegnapi vitáját Trump ellen, és ez az ember tényleg már nem való elnöknek. Szinte alig él. ( Ettől nem lesz Trump kompetens még a pozícióra, ezt illik megjegyezni), de nem kapcsolnak a demokraták, hogy ez így hatalmas vereség lesz, és indítanak egy sokkal alkalmasabb jelöltet?

Még Harris is jobb választás lenne szerintem.

Direkt veszíteni akarnak?

2024. jún. 29. 06:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Másik jelölt lesz. Hacsak nem akarnak úgy lépni, ahogy éve megjósoltam, az volt az elméletek Trumppal angolosan kifarolnak Ukraina mögül, és bennehagyják a szószban, pedig ki miatt pöccent be Putin? Hát nem Európa miatt.

Ne legyen igazam, de ha így lesz, akkor beigazolódik előttem is, az amit én még konteónak gondolok.

2024. jún. 29. 06:55
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Ed Harris? Hát ő se fiatal már, meg szerintem nem is politizál.
2024. jún. 29. 07:40
 3/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
73%
Biden nyerte az előválasztásokat, ez nem a párton múlik.
2024. jún. 29. 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Én sem értem, miért nem találnak valami normálisabb karaktert erre a szerepre. Nincs emberük??
2024. jún. 29. 07:42
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Ha mást jelölnének, azzal igazat adnának Trumpnak és a republikánusok mellett álló sajtónak abban, hogy Sleepy Joe alkalmatlan, Ők pedig semmiben, jottányit sem akarnak igazat adni Trumpnak és a republikánusoknak. Miért nem áll félre nálunk Gyurcsány Ferenc, miért nem újul meg a DK nálunk egy másik jelölttel, hisz az egyetlen "mérhető" baloldali erő a DK maradt? :) Ez kicsit hasonló.
2024. jún. 29. 08:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodjatok bele, hogy TRump nyer !
2024. jún. 29. 09:51
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Nekünk lényegében majdhogynem teljesen mindegy hogy melyik nyer. Az itteni káosz úgy is marad sajnos és a háború se fog véget élni, akkor se a Trump nyer. Ilyen naív senki ne legyen.
2024. jún. 29. 10:00
 8/12 anonim ***** válasza:
*akkor se ha Trump nyer
2024. jún. 29. 10:09
 9/12 anonim ***** válasza:

bident megdicséri a felesége hogy minden kérdésre sikerült válaszolnia:

https://www.youtube.com/watch?v=kjIs3xwK2Dw

mint egy óvodában...

2024. jún. 29. 18:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
majd megint jön egy világjárvány. térjünk vissza erre novemberben
2024. jún. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!