Mi az oka annak, hogy egy demens vénember a demokrata jelölt és nincs alternatíva?
Figyelt kérdés
Nem tudom m8 a jó ebben Bidennek is. Azt sem értem miért nincs jelölt?júl. 14. 17:02
1/10 anonim válasza:
Az amerikai állampolgárok választották őt is, meg a másik demens vénembert is.
2/10 anonim válasza:
Az megvan, hogy az egyik 78, a másik 81 éves? Mégis csak az egyiket öregezitek. :D
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg a közhiedelemmel ellentétben az USA elnökének lenni nem álommeló.
4/10 anonim válasza:
Van alternatívája a demens vénembernek, ott van maga az alelnöke Donald Trump. 🤣
5/10 anonim válasza:
Azért Trump sem egy tinédzser. Nemrég még a mágneses térről hadovált óriási állatságokat.
7/10 anonim válasza:
Ezt én sem értem, sem a demokratáknál, sem a republikánusoknál, mert az utóbbiban is egy demens vénember a jelölt. Tényleg ez a két alternatíva a "legjobb" az USA élére? Legalább húsz-harminc évvel fiatalabb, tiszta tudatú ember kéne mindkét párt élére az elnöki székért.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem miért idós férfiakat jelölnek?
júl. 14. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!