Én csak az iszlámhoz / muszlimokhoz állok távolságtartóan, hanem a zsidók egy legalább hangos része, és maga az amerikai politika is ellenségesek nekem.
Amúgy Al-Julani kapcsán kivételesen, életemben először egyetértek, hogy ő nem egy mezei dzsihadista, hanem az USA által felépített, és viszonylag védett szarkeverő.
A szakadt katonaruhás csöves dzsihádistától az öltönyös - nyakkendős politikusig jutott el. Az ilyen az nagyon érdekes karrier.

"Azt vágod, hogy nálad hatékonyabb iszlámellenes propagandát soha senki mem terjesztett errefelé?"
Nem kell a színjáték. Egy iszlámellenes gyűlölködő vagy.

"Én csak az iszlámhoz / muszlimokhoz állok távolságtartóan,"
De még mindig nem válaszoltál. Honnan ismered az iszlám vallást? És ismersz személyesen muszlimokat?
"Amúgy Al-Julani kapcsán kivételesen, életemben először egyetértek, hogy ő nem egy mezei dzsihadista, hanem az USA által felépített, és viszonylag védett szarkeverő."
Nem csak ő. Az összes iszlamista. Maga az iszlamista terror az USA találmánya.

"Nem kell a színjáték. Egy iszlámellenes gyűlölködő vagy."
Miért lennék az?

"Maga az iszlamista terror az USA találmánya."
A valóságban inkább fanatikus muszlim dzsihadistáké...

"De még mindig nem válaszoltál. Honnan ismered az iszlám vallást? És ismersz személyesen muszlimokat?"
"Nem kell a színjáték. Egy iszlámellenes gyűlölködő vagy."
Egyik kérdés se nekem szól, de válaszoltam itt eleget, és az iszlámmal szemben negatívan.
Honnan lehet megismerni az iszlám vallást? Ne viccelj, ez nem titok, ezer és ezer forrás létezik ahonnan megismerheted a valóját, ráadásul leellenőrizhetően, mert sem a Korán, sem a Hadiszok nem titkosak és mindezt összeveted a történelmi tényekkel, kronológiával. Akárhogy is nézzük, Mohamed prófétájuk megjelenése óta az iszlám útja az erőszakos hódítás, vér, könnyek, tömegmészárlások, hazugságok, leigázottak sanyarú sorsának útja. Nem oldalakat, hanem könyvtárakat lehetne megtölteni azokkal a borzalmakkal, amiket az iszlám nevében követtek el az emberiség ellen, kezdve már Mohamed ténykedésétől, Timur Lenk hinduk ellen elkövetett borzalmain keresztül, az 1212-es gyermek keresztes hadjáraton, az oszmánok ellnünk elkövetett bűneit is idesorolva, és mindezt a hagyományukat napjainkban is folyamatosan követve. A másik kedvencem, amikor azzal jönnek, hogy jó, jó, de mennyit adott a tudománynak az iszlám! El kell hogy szomorítsalak, szinte semmit nem adott, mivel a hitük szerint ami a Koránon kívül van, az hamis, mivel a Koránban minden (is) le van írva. Ezért égette fel Timur Lenk a világ legnagyobb könyvtárát, amiben még ott voltak az ókori szerzők eredeti művei is. Megkérdezték az emberei, mi legyen a könyvek sorsa, azt mondta, a Koránban minden benne van, vagyis ezek a könyvek feleslegesek, sőt egyenesen károsak. Az tudományok tekintetében nincs még egy olyan destruktív vallás mint az iszlám, amit csillagászatban, asztrológiában, matematikában nekik tulajdonítanak, az mind perzsa találmány, csak adoptálták, és később se raktak hozzá sokat. Miért is tartom keresztényként még a Sátánnál is veszélyesebbnek az iszlámot? Teológiailag a Sátán belőlünk fakad, és lehetőséged van bármikor visszautasítani. Kísértésbe vihet, úgymond hamis szavakat suttoghat hozzád, de mindig személyes, és eseti döntés, hogy elfogadod, és bűnbe esel, vagy visszautasítod, ugyan így a szentség elfogadása, vagy visszautasítása is egyéni döntés. Vagyis a kereszténységben mindig van választási lehetőséged, és ez óriási különbség az iszlámmal szemben, mert ott nem választhatsz, nem mérlegelhetsz ha egyszer elfogadtad akkor teljes, és megkérdőjelezhetetlen alávetettségbe kerülsz. Az iszlámban egyedül a szufizmus próbálja meg spirituálisan értelmezni Allah és a próféta megnyilatkozásait, de a szufizmust éppen ezért kiveti magából, és üldözi az iszlám egésze.

"Mert folyamatosan hazudozol az iszlámról."
Mutasd már, hol tettem ilyet!
"Az 1990-es évekig nem létezett olyan hogy iszlamista terror."
Hogyne létezett volna? Hezbollah, Al fatah, PLFP, stb, bőven korábban kezdték a működésük. Egyedül a kifejezés nem létezett korábban, hisz amíg csak a Közel-Keleten meg a muszlimok egymás közt végezték a terrorakcióikat, a Nyugatot csak minimálisan érintve, egyszerűen nem volt igény egy összefoglaló kifejezésre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!