Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok miért állnak a...

A liberálisok miért állnak a muszlimok oldalán, a saját nemzetükkel szemben?

Figyelt kérdés

dec. 23. 00:36
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

"Ritka primitív véglény vagy. Nincsenek külön fajok, ember van csak. Javaslom nézd át az általános iskolai biológia tananyagot, hogy megérts a rassz és a faj között a különbséget."

Én árja vagyok, az arab meg untermensch.

dec. 23. 17:07
 32/39 anonim ***** válasza:

"A liberálisok szerint minden ember egyenlő.. Na de ahhoz mit szóltok, hogy a muszlimok elnyomják a nőket? Egy nő nem tanulhat, burkában, csadorban, tökömtudja miben kell járnia, egy férfinak több felesége lehet, a nőket tárgyként, szexrabszolgaként kezelik! Hol itt az egyenlőség?"

Itt sehol. Lehet hogy meglepődsz, de a muszlimok nem is liberálisak :D

dec. 23. 17:14
 33/39 anonim ***** válasza:
47%

29 azok a muszlimok (pl a tálibok) szintén sértik a Koránt.

De az árjás válaszodból látszik hogy egy náci gyökér vagy

dec. 23. 17:26
 34/39 A kérdező kommentje:
#32 akkor viszont miért támogatják őket a liberálisok? Az iszlám annyira szembemegy a liberalizmussal, a liberálisoknak vasvillával kéne üldözniük a muszlimokat
dec. 23. 18:20
 35/39 anonim ***** válasza:
45%
#34 Mert a liberalizmus elfogadó más kultúrákkal szemben. Mi olyan nehezen érthető ezen?
dec. 23. 18:30
 36/39 A kérdező kommentje:
#35 de ha sérti a liberális értékrendet? Hangsúlyozzátok a nemi egyenlőséget, de az nem zavar, ha a muszlimok szexrabszolgának használják a nőket?
dec. 23. 18:50
 37/39 anonim ***** válasza:
89%
#36 Dehogynem zavar, azért nem csináljuk így. De nem fogok elutazni egy másik kontinensre, és agyonverni a muszlimokat csak azért, mert az én értékrendem eltér az övéktől. Ez a keresztényi felfogás, én liberálisként azt vallom hogy az az ő kultúrájuk, az ő vallásuk, azt csinálnak ami nekik jó, én elfogadom az ő döntéseiket. Ha idejönnek, akkor nyilván alkalmazkodniuk kell az én világomhoz, ahogy nekem is ha odamegyek hozzájuk, azt hiszem ebben sincs semmi meglepő.
dec. 23. 19:04
 38/39 A kérdező kommentje:
Csakhogy itt vannak és nem alkalmazkodnak. Azt még megértem, hogy a természetes közegükben csinálják, amit akarnak, de ide, Európába miért kell őket befogadni?
dec. 23. 20:39
 39/39 anonim ***** válasza:
55%

"Csakhogy itt vannak és nem alkalmazkodnak."

Dehogynem alkalmazkodnak. Nem tarthatnak rabszolgát és nem lehet 4 feleségük sem, a muszlim nőknek pedig joguk van tanulni és úgy öltözködni, ahogyan szeretnének. Milyen alkalmazkodást akarsz még? Ne keverd össze a hittérítést az alkalmazkodással, nem kötelező úgy élniük ahogy más vallásúaknak. Csupán be kell tartaniuk azokat a törvényeket amiket mi hoztunk meg. Azokat pedig betartják, aki nem tartja be, azt vallástól függetlenül megbüntetik.

"Európába miért kell őket befogadni?"

Miért ne fogadnánk be őket? Ők is ugyanolyan emberek mint bárki más. Nem helyes vallási alapon megkülönböztetni két bevándorlót egymástól, ha a céljaik megegyeznek.

dec. 23. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!