Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azzal, hogy egy 2006 óta...

Azzal, hogy egy 2006 óta Németországban, orvosként, jólétben élő arab követett el terrorista támadást, milyen integrációt várhatunk el az iskolázatlan, öklét rázó bevándorlótól?

Figyelt kérdés
dec. 21. 09:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
54%
26.: Először én is erre gondoltam, de aztán kiderült, ez egy nagyon zavaros fejű ember. Nem egy tipikus iszlám terrorista. Ha az lett volna, valamelyik terrorszervezet már közölte volna, hogy az ő művük. A többi terrortámadásnál ez történt. Itt egy iszlámból kitért valakiről van szó. A probléma vele inkább pszichiátriai jellegű. Az iskolai ámokfutókhoz hasonlít ez az eset. Simán el tudom képzelni, hogy szimpatizált az AfD-vel. Vannak, akik a saját fajtájukat utálják. Ez az ember régebben is agresszív, fenyegető volt, orvosszövetséget fenyegetett, mert nem volt megelégedve a vizsgaeredményeivel, azért fenyegetőzött, mert kevesellte a megélhetését, erre megfenyegetett egy szociális hivatalt. Pár héttel a merénylet előtt a kölni bíróságon őrjöngött, ki is dobták onnan. Ez inkább kattantnak tűnik, mint iszlamistának. Az, hogy ez egy ilyen eset, nem jelenti azt, hogy az iszlamisták ne lennének veszélyesek.
dec. 25. 19:30
 32/35 anonim ***** válasza:
34%

28.: Alek Minassian nem volt se muszlim, se iszlamista. Belehajtott a tömegbe a saját magánéleti bajai és az elmebetegsége miatt. Igaz, létezik már olyan, hogy incel terrorizmus, de vannak olyan tömegbe hajtók, akiknek semmi köze semmilyen terrorhoz, egyszerűen embergyűlölők és közveszélyes őrültek. Pl. a kommunista időszakban egy nő csinált ilyet Prágában, na, az se volt muszlim:

[link]

dec. 25. 19:33
 33/35 anonim ***** válasza:
35%

32: az lehet. csak ennek az embernek a közösségi média profilján érdekes dolgok voltak ami a radikalizálódására utalt és nem az elmebajára.

de megszoktuk már a magatok fajtától hogy merénylőket mosdattok.

31: az afd-vel szimpatizáltatással meg csak a hülyéket szédítik.

ha most valaki gyorshajt és pl momentum-fan vagy egyetért a politikájukkal, akkor minden momentumos egy gyorshajtásra hajlamos egyén? kb ennyi értelme van az afd-vel összemosni ezt. ez ugyanolyan lejáratás a média részéről mint amit pl a kormánymédia művel.

dec. 25. 22:08
 34/35 anonim ***** válasza:
49%

33.: Te nem jól értelmezel szöveget. Hol mosdattam én a merénylőt? Sehol. Csupán az indítékot elemeztem. Arra jöttem rá, hogy ez egy zavaros elméjű ember, akinek a politikai nézetei is zavarosak. Inkább ámokfutó, mint iszlamista terrorista.

Nem mások szimpatizáltatják az AfD-vel, hanem ő szimpatizált velük. Ez is bizonyíték arra, mennyire logikátlan elmebeteg őrült. Nem valószínű, hogy politikai hazudozás ez. Lehozta a magyar kormánymédia is, pedig nekik épp az ellenkezője az érdekük.

dec. 25. 23:27
 35/35 anonim ***** válasza:
53%

nem látom értelmét más esetekkel összehasonlítani egy jelenlegi esetet, nincs két egyforma eset. lehet van pár átfedés, csak értelmetlen példálózni egy 50 éves esettel meg az alekeddel se.

ezektől a távolról jöttektől meg már elég sok merénylet történt.

dec. 26. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!