Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azzal, hogy egy 2006 óta...

Azzal, hogy egy 2006 óta Németországban, orvosként, jólétben élő arab követett el terrorista támadást, milyen integrációt várhatunk el az iskolázatlan, öklét rázó bevándorlótól?

Figyelt kérdés
ma 09:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
32%

"Mosdassátok csak, ezért fizetnek fizetnek benneteket."

Kit mosdattam? Idézz tőlem, ahol kisebbítettem a bűnét.

És hozz bizonyítékot arra, hogy fizetnek nekem.

Ha ilyen nem volt, akkor csak egy beteges hazudozó vagy.

ma 11:30
 22/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem a személy szerinti bűnösségét tagadod, hiszen ez tagadhatatlan, hanem számunkra a fő ellenség, az iszlám ellenünk elkövetett bűneit tagadod, azzal, hogy azt próbálod elhitetni hogy nem az iszlám vezérelte a tetteit. Ennek a senkiházi pondrónak személye teljesen lényegtelen, mivel a hozzá hasonlók ezer és milliószámra itt rontják a levegőt Európában, és mint ez a példa is mutatja, mindegyik, még a megbecsül, jó létben élő orvos is egy potenciális tömeggyilkos jelölt.

ma 11:41
 23/25 anonim ***** válasza:
72%
Integráció ide vagy oda, nem valók közénk.
ma 12:10
 24/25 anonim ***** válasza:
30%
gálgábor2024, hol vagy? lenne itt egy kis meló számodra, rendbe kéne rakni a sok szélsőjobberultranacionalistarasszistaneonáci kommentelőt. vagy már fáj a kiskezed a sok simogatástól?
ma 14:09
 25/25 anonim ***** válasza:
71%
akik itt relativizálják ezt az esetet, titeket ki kéne küldeni szíriába hogy segítsétek megépíteni az új kormányt. biztos jólesne nekik a sok simizés.
ma 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!