Azzal, hogy egy 2006 óta Németországban, orvosként, jólétben élő arab követett el terrorista támadást, milyen integrációt várhatunk el az iskolázatlan, öklét rázó bevándorlótól?
Figyelt kérdés
ma 09:36
21/25 anonim válasza:
"Mosdassátok csak, ezért fizetnek fizetnek benneteket."
Kit mosdattam? Idézz tőlem, ahol kisebbítettem a bűnét.
És hozz bizonyítékot arra, hogy fizetnek nekem.
Ha ilyen nem volt, akkor csak egy beteges hazudozó vagy.
22/25 anonim válasza:
Nem a személy szerinti bűnösségét tagadod, hiszen ez tagadhatatlan, hanem számunkra a fő ellenség, az iszlám ellenünk elkövetett bűneit tagadod, azzal, hogy azt próbálod elhitetni hogy nem az iszlám vezérelte a tetteit. Ennek a senkiházi pondrónak személye teljesen lényegtelen, mivel a hozzá hasonlók ezer és milliószámra itt rontják a levegőt Európában, és mint ez a példa is mutatja, mindegyik, még a megbecsül, jó létben élő orvos is egy potenciális tömeggyilkos jelölt.
23/25 anonim válasza:
Integráció ide vagy oda, nem valók közénk.
24/25 anonim válasza:
gálgábor2024, hol vagy? lenne itt egy kis meló számodra, rendbe kéne rakni a sok szélsőjobberultranacionalistarasszistaneonáci kommentelőt. vagy már fáj a kiskezed a sok simogatástól?
25/25 anonim válasza:
akik itt relativizálják ezt az esetet, titeket ki kéne küldeni szíriába hogy segítsétek megépíteni az új kormányt. biztos jólesne nekik a sok simizés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!