Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyiben felelőse az orosz...

Mennyiben felelőse az orosz ukrán háborúnak,az hogy egy demens vénember vezeti az USAt,most van Németország leggyengébb vezetője,és hogy a nyugati világ szellemi polgárháborút vív a woke terroristák és a normalitás hívei közt?

Figyelt kérdés
+most sírják vissza Merkelt akinél kevesebb diplomatikus ember volt ever.

2023. jan. 17. 09:40
1 2 3 4
 1/35 Molyember ***** válasza:
94%
Mindenki hibás, csak Putyin nem, nyilvánvaló.
2023. jan. 17. 09:51
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Én még hozzátenném a jetit, szerintem őt nem vonták még felelőségre a háborúval kapcsolatban.
2023. jan. 17. 09:53
 3/35 anonim ***** válasza:
67%
Dehogysírják!
2023. jan. 17. 09:54
 4/35 anonim ***** válasza:
50%

Nem Putyin kezdte amúgy!

Mint a zoviba", a másik kezdte!

2023. jan. 17. 09:55
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=mSPmnDlfO2E&t=303

Akinek van feles 1 órája az életéből, "érdemes" meghallgatni a fenti riportot és vele együtt azt is, hogy mennyire ugyanazon sablonok jelennek meg itt is, bármiféle bizonyiték, vagy tény nélkül.

2023. jan. 17. 09:56
 6/35 anonim ***** válasza:
22%

1.

Fordítva mennyivel jobb ezt hallani. Mindenki hibátlan, csak a gaz Putyin nem. A világ MINDEN problémájáért ő felelős.

És még véletlenül sem az adott ország vezetőjét terheli a felelősség a szar gazdaság miatt, hanem ezt a távoli karaktert, akit a nép még életében nem látott "élőben". Milyen ügyes kis trükk ez.

Otthon ugyanzért Orbánt szétszeded, hogy "má' megin' Sorosozik!" Putyinozni, Trumpozni szabad, Sorosozni, Bidenezni nem. Utóbbi kettő "túl jó".

2023. jan. 17. 09:57
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem sok, mert Biden bár nincs a szellemi magaslat csúcsán, de ő egy régimotoros szovjet- és oroszellenes politikus, várható volt, hogy nem most fog hátat fordítani az egész életét átható politikájának, pláne úgy, hogy az ukrán konfliktus mégcsak nem is igényel közvetlen katonai beavatkozást.

A németek esetén szerintem már érdekesebb a történet. 2014 után azért eléggé számítani lehetett szankciókra, esetleg azok mértékét becsülte alá. Minden más felvetésed egyszerűen jelentéktelen. Putyin legnagyobb stratégiai és taktikai várakozása (annak elbukása) volt az, ami paradigmaváltó volt ebben az egész történetben. Putyin azt hitte, hogy egy villámháború formájában 1-2 hét alatt be tud nyomulni Kijevbe és gyorsan leváltani Zelenszkij-t. Ha ebben igaza lett volna, akkor teljesen mind1 lett volna a német és amerikai vezetés kiléte. De nem jött be.

Így útolag átgondolva, ha Merkelnek és a többi vezetőnek annyi jelentősége lett volna, akkor 2014-ben sem merte volna ezt meglépni Putyin a Krím félszigettel. De meglépte. Szóval...

2023. jan. 17. 10:00
 8/35 anonim ***** válasza:
70%
Aki az USA ban hibás az a pepis bohóc trump, mert az hozta be az elszigetelődés politikáját, és bratyizott putykóval, aki erre felbátorodott, mert gondoltam hogy az USA többé nem fog beavatkozni Ha megtámad valakit.
2023. jan. 17. 10:01
 9/35 anonim ***** válasza:
30%

8.

Na igen, mit mondtam az előbb? Putyin, Trump és Orbán a hibásak mindenért a világon, a többiek pedig tökéletesek és áldozatok.

2023. jan. 17. 10:04
 10/35 anonim ***** válasza:
71%
Én ősszel találkoztam a kertben egy vakonddal, ő magára vállalta a felelősséget a háborúval kapcsolatba, sőt, azt is elvállalta, hogy ő robbantotta ki. Merkelt vissza sírják, kik, az autóipar? A saját iparáért, minden kompromisszumra hajlandó volt. Neki kellett volna példát mutatni, hogy egy gazdaság akkor jó, ha több lábon áll. Nem, ő szépen aludt a ruszkik csecsén.
2023. jan. 17. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!