Németországban van-e esélye a nacionalizmus előretörésének a bukott Scholtz után?
Figyelt kérdés
és végre a német érdekeket nézni, védeni és rábírni Európára. Ez az ország fantasztikus, ha nincs az I. vh és főleg nem Hitler, akkor lehet ma ők a szuperhatalomdec. 17. 08:33
11/19 anonim válasza:
Pedig hajrá AfD! Végre lenne aki rendet tenne, mert látjuk mi lett a lagymatag szivárványos sörszlopákolókkal...CDU, SPD mind-mind kártékony volt az elmúlt 10 évben. De mondjuk a németeknél hülyébb nép nincs Európában, így vigyék is a CDU/CSU-t, hadd legyen még feketébb az ország :D Megérdemlik. Lusta arrogáns tahó népség.
13/19 anonim válasza:
Kérdező, szerintem nem lenne jó, ha a nacionalizmus lenne Németország vezető ereje. Arany középút lenne jó. Olaf egyébként nem tz-vel, hanem z-vel írja a nevét.
Amúgy én is kedvelem a németeket, szerintem is egy fantasztikus ország, de azért szuperhatalom ne legyen belőlük. Elnyomást senkitől nem szeretnék, a németektől se.
14/19 anonim válasza:
Reméljük nincs. Semmi szükség olyan iskolázatlanokra, akik nemi, etnikai, vallàsi vagy szexuális alapon különbséget tesznek emberek közt
17/19 anonim válasza:
#16 A 14-es kommented ellentmond ennek.
18/19 anonim válasza:
17 aki különbséget tesztek nemi, etnikai vallàsi vagy szexuális alapon azok ti vagytok fasiszták
19/19 anonim válasza:
#16. Tudom, irónia volt, mert nem is látod, mennyire nevetséges volt, ahogy leírtad magatokat.
#18. Nem, ez ma konkrétan a DEI, ahol nem a meritokrácia számít, nem az egyéni teljesítmény, hanem elsősorban és néhol kizárólag az, hogy milyen nemű vagy milyen rasszhoz tartozó az illető. Ilyet ma kizárólag ti csináltok, miközben nemlétező náciktól és fasisztáktól rettegtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!