Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelre miért nem haragszanak...

Izraelre miért nem haragszanak( mint az Oroszokra Ukrajna miatt) mert lerohanta Szíriát?

Figyelt kérdés
dec. 11. 10:46
1 2 3 4
 21/35 kretens ***** válasza:
0%
15..Kina lesz a nevető harmadik Sziriában.Majd figyelj csak mikor hamarosan gyárakat fognak épiteni.Ők nem szarkavarással terjeszkednek hanem gazdasági kapcsolatokkal.Az igaz hogy az Usa nem szorul rá az arabok olajára de amióta az eszemet tudom ők csak mindenhol úgynevezett "demokráciaexport" bombázásokkal domináltak.Az lesz majd a hab a tortán mikor Sziriában atomerőművek épitése kezdődik el mivel a lakóssági energiaellátáshoz minden országnak saját joga hogy azt hogyan valósitsa meg.
dec. 11. 12:17
 22/35 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy Kína valóban helyzetbe kerül.

Ami meg a demokrácia exportot jelenti, nos mindenki azt exportál amije van.

Az USA demokráciát, az oroszok forradalmat. Az utóbbival még soha nem járt jól senki.

Az atomerőművek építése meg nem szúrja senki szemét, mert tele van a világ atomerőművekkel. (Nekünk is van, pedig nem vagyunk atomhatalom) A hadicélú urándúsítás már inkább. És joggal.

dec. 11. 14:03
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
Mert Izrael egy hangyafaroknyi ország, ami hangyafaroknyi területeket száll meg, és élet-halál küzdelmet vív az őslakos arabokkal, hogy kolonizálhasson egy minimális életteret. Az Oroszok pedig a föld leghatalmasabb országát birtokolják, és ennek ellenére nem hajlandóak alávetni magukat a NATO világrendnek. Aki nem hajlik meg USA-Izrael előtt, azt megtörik, helyesen.
dec. 11. 18:39
 24/35 A kérdező kommentje:
23.Akkor ugye nem bánod hogyha Józska a szomszéd utcából aki csak egy szobás lakásban akik átmegy hozzád és elfoglal tőled egy szobát végül is csak egy kis területről van szó ugye!?
dec. 11. 19:18
 25/35 anonim ***** válasza:
91%

bár nem tőlem kérdezted, de azért válaszolok...

természetesen nem örülnék neki, ha Józsika elfoglalná egy szobámat. senki nem örülne annak, ha Józsika elfoglalná egy szobáját.

csakhogy a te kérdésed nem ez volt, hanem az, hogy mások örülnének-e neki, ha Józsika elfoglalná egy szobámat.

erre pedig az a válasz, hogy attól függ.

mert, ha én például egy gyűjtögető vagyok, akik szeméttel halmozza plafonig a házát és ettől a környéken elszaporodnak a patkányok és szagtól a szomszédok már szellőztetni sem tudnak, akkor valószínűleg minden szomszéd tapsolna Józsikának, ha meg még rám is gyújtaná az egészet, akkor szobrot is állítanának neki.

persze akkor is lenne egy-egy hozzád hasonló fél kerülettel odébb, aki baromira sajnálna engem és követelné Józsika megbüntetését...

dec. 11. 20:40
 26/35 A kérdező kommentje:
Nemzetközi jog alapján az ensz felszólította az izraelieket hogy hagyják el a golan fennsíkot és jogellemesen illegálisan ott tartózkodnak
dec. 11. 21:16
 27/35 anonim ***** válasza:

26:

Magyarország nem csatlakozott ehhez a felszólításhoz. A szomszéd utcai Józsi nincs magasabb civilizációs szinten nálam, és korábban nem birtokolta ezt a házat. Izrael eredetileg is a zsidóké volt. Évszázados, globális cionista szervezés előzte meg Izrael megalapítását. Ha én tudatában vagyok, hogy a világ egyik legmagasabb IQ-jú népe kinézte az országomat, akkor veszem a lapot, és lelépek.

dec. 11. 23:15
 28/35 A kérdező kommentje:

27

Akkor lépj be le! A Józsi elindult

dec. 11. 23:17
 29/35 anonim ***** válasza:

28:

Mondom, a Józsinak nincs joga a házamra, mert nem áll magasabb civilizációs szinten, nem indított kampányt, és nem tulajdonolta azt korábban.

Izraelnek viszont joga van az Arabok földjére, mert ezek igazak rá.

dec. 11. 23:23
 30/35 A kérdező kommentje:

29.

De van joga ugyanannyi mint izraelnek ha nem lenne joga akkor nem lenne szabadon annyi c típusú bűnöző de szabadon engedik, úgyhogy a fajtáf megérdemli .

dec. 11. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!