Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelre miért nem haragszanak...

Izraelre miért nem haragszanak( mint az Oroszokra Ukrajna miatt) mert lerohanta Szíriát?

Figyelt kérdés
ma 10:46
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
nem kellene a nyugati sajtóban elítélni ahogy az Oroszokat is ?
ma 10:47
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Se keleti se nyugati sajtóban nem ítélik el. Talán az arab sajtóban, de azt nem tudom.
ma 11:00
 3/22 anonim ***** válasza:
24%
Kettős mérce.
ma 11:03
 4/22 A kérdező kommentje:

mekkora balhé lett amikor az oroszok lerohanták ukrajnát?

még mindig tart a balhé ezerrel

ma 11:06
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
Lerohanta Szíriát? Nem néztem a mai híreket, de tegnap csak pár célzott légicsapásról volt szó. Semmiféle területfoglalásokról mint az oroszok ukrajnában.
ma 11:12
 6/22 A kérdező kommentje:

5.

Pedig területfoglalt!

ma 11:15
 7/22 A kérdező kommentje:

5.

Jó neked felnőttként a nyugati propaganda csöcsein csüngeni"barátom"?

Izrael lépett, elfoglalta a Golán-fennsíkon lévő szír településeket

2 nappal ezelőtt — Izrael lépett, elfoglalta a Golán-fennsíkon lévő szír településeket -

ma 11:16
 8/22 anonim ***** válasza:
44%
5 Vagyok. Ritkán nézek híradásokat. Ezt sem néztem meg jól, de rémlett valami légicsapás. Több nem. Ezek szerint elfoglalta egy részét. Akkor érdekes valóban hogy nem hangos a sajtó. vajon magához akarja csatolni a területeket mint az oroszok?
ma 11:24
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
leginkább azért nem foglalkozik a dologgal, mert akkor azzal is kellene, hogy a szétesett szír hadsereg teljes arzenálja, köztük a vegyi fegyvereik is jelenleg szabad préda egy eléggé dzsihádista bagázs kezében és ezzel jelenleg csak Izrael próbál kezdeni valamit, miközben mindenki más csak pislog...
ma 11:32
 10/22 A kérdező kommentje:

8.

"Barátom"!

a golán fennsík egy részét már régóta megszállta és megszállva tartja!

Igen, Izrael 1967-ben, a Hatnapos háború során foglalta el a Golán-fennsíkot Szíriától. Ez a stratégiai jelentőségű terület azóta is Izrael ellenőrzése alatt áll. Az 1981-es Golán-fennsíkról szóló törvény értelmében Izrael hivatalosan annektálta a területet, bár ezt a nemzetközi közösség túlnyomó része nem ismeri el, és a Golán-fennsíkot megszállt területként tartja számon.

Az ENSZ több határozata, például a 242-es és a 497-es, felszólította Izraelt, hogy vonuljon vissza a területről, és az annektálást érvénytelennek nyilvánította

miről beszélünk?

ma 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!