Robert Ficoban mit imád a felvidéki magyarok egy része, illetve a Fidesz?
Az olasz maffia a kisebbik rossz?
Durva bűnszervezetek állhatnak akkor a többi politikus mögött.
Így van, Fico 2023-as győzelmének az volt az oka, hogy az ő idejében pörgött a szlovák gazdaság, míg az ellenzék idején inkább gondok voltak, és ott is főleg vidékiek szavazták meg Fico-t míg a városiak az ellenzékre szavaztak.
A magyarok megosztottak voltak 2023-ban, míg a nyugat szlovákiai magyarok a magyar pártra és az ellenzékre szavaztak, addig az ország keleti felében élő magyarok Fico-ra.
Valamint annyira nem követem a szlovák politikát, de valami történhetett október vége óta, mert Fico pártjának a támogatása bezuhant és november eleje óta az ellenzék a legerősebb párt.
8
Köszi az infót, ezt nem tudtam. Utána olvastam, és azt írják, hogy valószínűleg ez minket is jelentősen érinteni fog, mert az alapvető élelmiszereket 5%-ra viszik le, és ugye nálunk meg 27% a határ mentieknek jóval jobban megéri oda menni bevásárolni majd, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!