Miért kritizálják Robert F Kennedy kinevezését egészségügyi államtitkári pozícióra?
1
Hát ha ebbe a pozícióba felkerült akkor csak tud valamit.
Talán mert nem ért ahhoz amit rábíztak.
Bár ez hol szempont már manapság.... a szakértői kormányok a múlté, a politikus dolga elsősorban a lájkvadászat és csak sokadik szempont a rátermettség és a rábízott területhez szükséges szaktudás.
Tényleg azt tolja, hogy az oltástól autisták lesznek?
Csak mert ez az "elmélet" egy 1997es ragadozólapban jött fel. Ragadozólapnak azokat a folyóiratokat nevezzük amik mindenfle ellenőrzés nélkül hoznak le tudományosnak mondott cikkeket. Tudományos cikk publikálása ugyanis baromi macerás folyamat.
Na 97-ben lejött ez a cikk valami botcisnálta tudóstól, aki vszeg annyira volt tudós, mint te vagy én. Rá 2 hónapra meg is jelent egy cikk egy igazi tudományos lapban, hogy ez úgy ahogy van baromság, soha semmiféle kutatás nem volt erre, nemhogy émg igazolta is volna.
De egyesek azonnal beszippantódtak.
Pedig elég lenne hozzá legalább az oltásokat VAGY az autizmust érteni, nem is kell mindkettőhöz, egyből egyértelmű, hogy full baromság az egész:D
#1 vagyok.
"Hát ha ebbe a pozícióba felkerült akkor csak tud valamit."
Hogyne! 😁 Háttérhatalom, lapos Föld, 5G, gyíkemberek. Rendszerellenes, de a rendszer nevezi ki erre a posztra. Logikus, nem? Hirtelen a csúnya bácsik felkarolják és támogatják.
"tud valamit"
Ja, pl visszalépett Trump javára, cserébe kapott nála pozíciót.
Musk meg pénzelte, aktívan kampányolt mellette, platformot biztosít neki. És expliciten kérte a helyet cserébe.
ha adsz pénzt a boltosnak, ő ad kenyeret. Akkor te most tudsz valamit?:D
8
Az nem lehet, hogy két rivális csoportosulás van és mindkettőnek komolya anyagi befolyása van? Szerintem sem Trump, sem Musk csóró legények, és vannak még a csapatukban befolyásos emberek. Szerintem egyik csoport a balos ideákat terjeszteni akaró csoport, mint amilyen a BLM, lmbtq, migráció, rasszok keverítése, vallás, hagyományos értékek, család irtása, míg a másik csoport az ellenállás lenne, a hagyományos értékek, család, nemek, nemzetiség, rasszok diverzitása megőrzése és támogatása mellett foglal állást, konzervatívabb felfogású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!