Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valaki tud reális magyarázatot...

Valaki tud reális magyarázatot adni a 2001.09.11.-én történtekre?

Figyelt kérdés

A két torony ugye hajszálpontosan magába dőlt, egyiknél sem maradt egy ép épületdarab. Számomra így teljesen kizárt hogy ne célzott robbantás legyen, viszont az sem reális hogy akármilyen érdekből megölnek 3000 ártatlan állampolgárt, majd erre válaszul háborút hirdetnek egy olyan csóró ország ellen ahol semmi nincs csak mákföldek, gerillák és kopár hegyek.

Valaki segitene tisztázni mi történt valójában?

nov. 25. 14:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Tehát meg van cáfolva az állításod, hogy a kerozin égése nem képes kárt okozni az acélban."

Mégis miféle állítást cáfoltál meg?

Nekem ugyanis nem volt ilyen állításom

Azt sem állítottam hogy nem terrortámadás történt, bár ezt is egy lehetséges magyarázatnak tudnám elfogadni de nincs ez bizonyítva.

Helyette azt állítottam (ha olvasnátok amit írok ugye) hogy képtelenség hogy a két torony tök pontosan magába zuhanjon majdnem földszintig rombolva az egész tornyot, mindkettőnél ráadásul.

Ez számomra biztossá teszi hogy akár terrortámadás volt akár nem, az amerikaiak maguk végeztek a 2 toronnyal. Az egy robbantás eredményeképpen kellett összeomoljon, hiszen a tanúk is megerősítették hogy robbanásokat hallottak az összeomlás előtt.

Én aki anno látta az összeomlásokat biztos vagyok ebben

nov. 25. 20:40
 12/12 kürasszír ***** válasza:
45%

# 11

IDÉZLEK: "Azt sem állítottam hogy nem terrortámadás történt, bár ezt is egy lehetséges magyarázatnak tudnám elfogadni de nincs ez bizonyítva.2

NEM IGAZ.

Bizonyítva van, hiszen maguk a merénylet szervezői ismerték el, valamit a bizonyítékokat bemutató több ezer oldalas jegyzőkönyveket nyilvánossá tették, bárki elolvashatja.

IDÉZLEK: "Helyette azt állítottam (ha olvasnátok amit írok ugye) hogy képtelenség hogy a két torony tök pontosan magába zuhanjon majdnem földszintig rombolva az egész tornyot, mindkettőnél ráadásul."

NEM IGAZ.

Több száz statikai szakértői szakvélemény van, amely szerint pontosan így kellett összeomlani a tornyoknak, ha repülőgép csapódott beléjük és az égő kerozin megolvasztotta és deformálta az acél tartószerkezetet.

IDÉZLEK: "Ez számomra biztossá teszi hogy akár terrortámadás volt akár nem, az amerikaiak maguk végeztek a 2 toronnyal. Az egy robbantás eredményeképpen kellett összeomoljon, hiszen a tanúk is megerősítették hogy robbanásokat hallottak az összeomlás előtt."

EZ SEM IGAZ.

Több közeli felvétel van a tornyok összeomlásáról, nem hallható az összeomlás előtt robbanás, vagy robbanások.

nov. 25. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!