Valaki tud reális magyarázatot adni a 2001.09.11.-én történtekre?
A két torony ugye hajszálpontosan magába dőlt, egyiknél sem maradt egy ép épületdarab. Számomra így teljesen kizárt hogy ne célzott robbantás legyen, viszont az sem reális hogy akármilyen érdekből megölnek 3000 ártatlan állampolgárt, majd erre válaszul háborút hirdetnek egy olyan csóró ország ellen ahol semmi nincs csak mákföldek, gerillák és kopár hegyek.
Valaki segitene tisztázni mi történt valójában?
Alapból nem igaz amivel kezded. Nem dőltek "hajszál pontosan egymásra" és maradt épületdarab, azt bontották el utána igen sok idő alatt.
Valóban rendkívül rejtéjes sok minden abban a terrortámadásban és alapot ad jogosan sok elméletre, igen nehezen elhihető nem csak az, ahogy a két épület ledőlt, miközben a kilencvenedik emeleten csapódtak be a gépek és nem lejjebb. Volt ott még sok egyéb "érdekesség" is onnantól kezdve, hogy milyen sokan nem voltak ott az épületben miközben normál munkaidő szerint sokkal több embernek kellett volna bent lennie, odáig, hogy a kerozin hogyan tudott olyan hőt gerjeszteni az égésekor ami a szerkezetben ilyen károkat okozott, miközben erre elvileg nem lett volna lehetséges.
De azért nem kell átesni a ló túloldalára és olyat állítani ami nem igaz, ott látható a képeken, videókon a cáfolata!
Az usa önmerényletet hajott végre!
szerinted a harmadik torony amibe nem ment repülő de be volt időzítve hogy összedőljön hogy dőlt össze?? magától
aki ezt beveszi az komplett hülye idióta
“ Az usa önmerényletet hajott végre!”
Magyarázatot kértem nem elméletet
Mi haszna volt az usának önmerényletet végrehajtania?
Ez a kérdés
#3 2001-ben már nem volt olyan jelentős az amerikai társadalomban a terrorizmustól való félelem, az oroszokkal a kapcsolat kezdett rendeződni, már nem lehetett az oroszokkal, a kommunistákkal riogatni. Nagyon sok olyan támadás, próbálkozás van amit az átlag amerikai nem lát, nem is hiszi el, hogy létezik, ezért erőteljesen kezdett csökkenni a terület finanszírozása, támogatása. Vannak akik azzal magyarázzák, hogy egyszerűen hagyták megtörténni, hogy az emberek lássák mi van ha nem küzdenek ellene ismét, és akkor lesz majd újra pénz meg erőforrás a titkosszolgálatoknak.
Van aki úgy gondolta, hogy "önmerénylet" volt, tehát nem csak hagyták megtörténni, hanem tevékenyen bele is segítettek - az oka pedig hasonló a már leírtakhoz, vagy figyelemelterelés más problémákról.
Hogy valójában mi történt azt nem tudni és valószínűleg biztosan soha nem is fogjuk tudni, mert ha ki is kerül valami akkor is olyan vad lesz, hogy kétségbe vonják majd a valódiságát. Azt el tudom képzelni, hogy volt benne szándékosság - főleg mivel azt a nehezebb elképzelni, hogy anélkül megtörténhetett, túl sok a megmagyarázhatatlan dolog benne. Mint amikor egy szülő hagyja, hogy a gyereke felboruljon a székkel amikor hintázik, hogy felfogja, komolyan mondta, hogy baleset lesz ha ezt csinálja - mielőtt sokkal súlyosabb dolog következik be, mert akkor sem hallgat rá. Én egyszer hasonló okból nem vitatkoztam a gyerekkel meg a párommal amikor fel akartak ülni az egyik ringlispilre, holott tudtam, hogy nem való még a gyereknek, de előtte hiába mondtam el neki többször, csak hisztizett - a párom meg nem figyelt oda. Na, amikor a gyerek lekecmergett, akkor elég volt megkérdezni, hogy ha legközelebb azt mondom ez még nem neked való akkor elhiszed-e? A válasz az volt, hogy igen és többet nem csinált hasonló hisztit. Persze nagyon nem ugyanaz hagyni több ezer embert meghalni, de vannak sajnos akiknek ez sem számít.
Köszönöm 4# a reális kifejtést!
Jöhetnek még vélemények és magyarázatok
Kedves kérdező!
Két közel 40 tonnás repülőgép, több száz km/órás sebességgel csapódott bele az ikertornyokba, majd a kerozin több ezer fokos hőmérsékleten égett.
Ez több, mint elégséges volt az ikertornyok acélszerkezetének olyan fokú sérüléséhez, hogy összeomoljanak.
2020-ban a 40 300 tonnás, 257 méter hosszú USS Bonhomme Richard közepes repülőgép-hordozóban egy tűz akkora károkat okozott a hajó acélszerkezetében, hogy le kellett selejtezni a 2,22 milliárd dollárért megépült egységet.
A USS Bonhomme Richard égése: [link]
Tehát meg van cáfolva az állításod, hogy a kerozin égése nem képes kárt okozni az acélban.
Hiszen a különleges minőségű acélból megépített, hatalmas méretű, 40 300 tonnás USS Bonhomme Richard acélszerkezetében is akkora károkat okozott egy tűz, hogy totálkáros lett tőle a hadihajó.
Van olyan, hogy néha egyszerű a válasz. Bin Laden azt mondta, hogy az az akció bosszú volt, mert az USA megszállta Izraellel Libanont, és ott kezdték el tervelni. Régebben egyszerűbb volt nagy terrorakciókat végrehajtani, megcsinálták. Azok az idők voltak az iszlamista akciók virágkorai. A 70-es évektől a 2000-es évekig volt a legdurvább korszak.
Egyébként 9 épület semmisült meg teljesen, és további 16 sérült meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!