Most közelebb vagyunk mint valaha a 2 év alatt a 3.világháborúhoz?
Most olvastam, hogy a kormány is készül a háborúra:
"Ma már nehéz nem félni attól, hogy az ukrajnai háború egész Európára kiterjed, a feszültség pedig itthon is nő. A honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf közölte, hogy a magyar egységek készenlétben állnak a szomszédban dúló háború miatt. Épp ezért a világ élvonalába tartozó, Kijev ostromakor már élesben is bizonyított légvédelmi rendszert telepíthet a honvédség a magyar–ukrán határ közelébe."
Csak azon gondolkodtam közben, hogy kik ellen védekeznénk? Ukrajna jelen pillanatban aligha akarna minket megtámadni. Oroszországnak meg szövetségesei vagyunk, ezt Orbán és Szíjjártó számtalanszor egyértelművé tette a háború kitörése óta.
Vagy...... mi készülünk támadásra? Orbán akarja hátbatámadni Ukrajnát, ezzel Oroszországot segítve? Én csak erre tudok gondolni.
Igen, 13-as, PAPÍRON nem vagyunk szövetségesei Oroszországnak, PAPÍRON a másik oldalon állunk.
De pont Orbán mondta, hogy "ne azt figyeljék, amit mondok, hanem, amit csinálok". Én ezt teszem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!