Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most közelebb vagyunk mint...

Most közelebb vagyunk mint valaha a 2 év alatt a 3.világháborúhoz?

Figyelt kérdés
nov. 21. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Nos, éppen béke készült, és a lúzer háborúskodó Biden ezt áthúzta ceruzával. Jön majd Trump, kiradírozza. Putyin meg tudja, hogy valahogy Trumppal megegyezik, így béke lesz, addig meg behúzzák az oroszok fülüket farkukat. Nukleáris maximum taktikai lenne egy kis ukrán területen. Trump kormányát nem fogják lenyúkozni, ahogy más eu országot sem, mert az usa ukrajna fő szupportere. Ellenben ha ukrajna vagy usa nyúkozná az oroszokat Trump kormánya előtt, valószínû nem lenne orosz válaszcsapás, inkább empátiát próbálnának ébreszteni a többi országban, hogy usa milyen rossz, és szankcionálnák az usat. Azaz menne a duma meg szankció Trumpig, Trumppal meg megegyeznének. Kb. szerintem ilyesmi várható.
nov. 22. 04:16
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Most olvastam, hogy a kormány is készül a háborúra:

"Ma már nehéz nem félni attól, hogy az ukrajnai háború egész Európára kiterjed, a feszültség pedig itthon is nő. A honvédelmi miniszter, Szalay-Bobrovniczky Kristóf közölte, hogy a magyar egységek készenlétben állnak a szomszédban dúló háború miatt. Épp ezért a világ élvonalába tartozó, Kijev ostromakor már élesben is bizonyított légvédelmi rendszert telepíthet a honvédség a magyar–ukrán határ közelébe."

[link]

Csak azon gondolkodtam közben, hogy kik ellen védekeznénk? Ukrajna jelen pillanatban aligha akarna minket megtámadni. Oroszországnak meg szövetségesei vagyunk, ezt Orbán és Szíjjártó számtalanszor egyértelművé tette a háború kitörése óta.

Vagy...... mi készülünk támadásra? Orbán akarja hátbatámadni Ukrajnát, ezzel Oroszországot segítve? Én csak erre tudok gondolni.

nov. 22. 08:56
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Katonailag egyátalán nem vagyunk szövetségesei Oroszországnak, sőt...NATO tagként a masik oldalon állunk, tök mindegy, hogy Orbánék amúgy Putyint szopkodjak sokszor.
nov. 22. 09:03
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

Igen, 13-as, PAPÍRON nem vagyunk szövetségesei Oroszországnak, PAPÍRON a másik oldalon állunk.

De pont Orbán mondta, hogy "ne azt figyeljék, amit mondok, hanem, amit csinálok". Én ezt teszem. :-)

nov. 22. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!