Volt már valaha ilyen botrányos olimpia, mint az idei párizsi?
Figyelt kérdés
aug. 7. 16:28
1/31 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodtam a napokban, és szerintem nem. OK, max nagyon régiek.
2/31 Koplárovics Béci válasza:
Tudtunk volna mi ennél sokkal botrányosabbat is :)
3/31 anonim válasza:
Hát, azért engedelmetekkel a 72-es müncheni olimpia körökkel viszi a pálmát…
4/31 anonim válasza:
A mostani és a 72-es két nagyon különböző dolog. Nem összehasonlítható és nem is szabad ilyent tenni.
"botrányos" - ezt egy embertől hallottam a rádióban. Addig senki se mondta, utána erről szólt a média minden hangszínben. Ez számomra azt mutatja, nem önálló véleményekről van szó. Egyébként a botrányos egy alapvetően szubjektív jelző.Nics objektí, megfogható mércerendszere.
6/31 anonim válasza:
Én is csak arra akartam finoman utalni, hogy nevetséges, lósz.r dolgokon problémáznak a tisztelt delikvensek.
7/31 anonim válasza:
5: Botrányos megnyitó, botrányos tesztoszteron bokszoló, botrányosan mocskos Szajna (többen elhányták magukat), botrányos ellátás, botrányos szállás... Ez nem elég?
8/31 anonim válasza:
Legalább olyan lelkesen szidod mint a ruszkik,
9/31 A kérdező kommentje:
#5 ezekre gondoltam, amit a 7-es is írt, megnyitó, transz bokszolók, koszos Szajna, hányó sportolók stb..
aug. 7. 20:58
10/31 anonim válasza:
Hát nem tudom...szerintem messze van ez a botrányostól. A megnyitó kifejezetten tetszett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!