Volt már valaha ilyen botrányos olimpia, mint az idei párizsi?
Figyelt kérdés
aug. 7. 16:28
21/31 A kérdező kommentje:
Mi közöm van nekem a Fideszhez? Aki nem ért egyet, hogy transz bokszolók verik a nőket, az már fideszes? A Szajna meg környezetvédelmi probléma, bár van bennem kis káröröm, hogy a neoliberális Macronék megszívták
aug. 9. 16:30
22/31 anonim válasza:
Azt, hogy mi közöd a fideszhez azt te tudod. Viszont van egyébb csomó itthoni probléma ami sokkal nagyobb probléma, jobban érinti az itt élőket és neked az olimpia megnyitója a legnagyobb problémád.
23/31 A kérdező kommentje:
Nem a megnyitó, hanem hogy férfiak verik a nőket
aug. 9. 18:56
25/31 anonim válasza:
Igen és koszos a Szajna, stb.
3 napja ez foglalkoztat, komolyabb
bajod ne legyen.
26/31 Koplárovics Béci válasza:
"hanem hogy férfiak verik a nőket"
Vak komondor a'la Paris.
27/31 A kérdező kommentje:
Miért nem foglalkozhatok a Szajna szennyezettségével a szabadidőmben?
aug. 9. 20:55
28/31 anonim válasza:
Foglalkozzál inkább a Balatonéval. Tegnap egy kisgyerek a partól vizelt a vízbe, szar úszott a víz tetején és a tinédzserek menőre itták magukat és belehánytak. Nem csak a víztől ment el a kedvem, de a lángosost is inkább elkerültem és hazajöttem.
30/31 A kérdező kommentje:
Volt egyszer, hogy fürödtem a Balatonban, másnapra olyan beteg lettem, belázasodtam, egy hétig fostam és hánytam, kórházban kötöttem ki. Szóval lehet.
aug. 10. 20:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!