Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért van még ilyen sok...

Miért van még ilyen sok ember, akik még mindig elhiszik amit a média hazudott 2020-ban, hogy Trump azt mondta igyanak és fecskendezzenek magukba az emberek fehérítőt/hipót?

Figyelt kérdés

Ebből látszik mennyire agymosott az átlagember és vakon elhisznek mindent a médiában. Arra nem vették a fáradtságot hogy megnézzék az állítólagos beszédet ahol ez elhangzott.

A nátrium-hipoklorit (NaOCl), vagyis a fehérítő, káros az egészségre.

Trump a nátrium-kloritra utalt, ami nem olyan veszélyes, mint ahogyan azt a mainstream média állította.

Igen, a nátrium-klorit egyetlen atomra van a hipótól... akárcsak a konyhasó.

A klór biztonságos használata az emberi testben a klór-dioxid (ClO2), amely csodálatos tisztító hatással van az emberi szervezetre. A klór dioxid formájában NEM károsítja a testet.

A melléktermékként rákgyógyszer is. Az előző generációk 70 évig használták.

ma 09:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
41%

Én a COVID alatt lettem alkoholista, mert csak alkohollal lehetett a járványhisztit és a következményeit elviselni.

Azóta pedig nem iszom, mert epilepsziás is lettem. :P

Egyébként semmi szervi bajom nincs. Így jártam.

42/f

ma 09:55
 2/23 kutyafule4 ***** válasza:
32%
Kérdező ezt nem fogod kimagyarázni, ráadásul Trumpnak rengeteg hasonló agymenése volt, például a kutya/macska evő migránsok.
ma 09:57
 3/23 kutyafule4 ***** válasza:
49%
#1 akik közvetve vagy közvetlenül a covid miatt haltak meg, az is hiszti? Ezt közölnéd a hozzátartozókkal is?
ma 09:59
 4/23 anonim ***** válasza:
46%

2-es: De sikerült? (Igen, megnyerték a választást). Ez nem az igazságtartalomról, hanem a vibe-ról szólt: auslander raus energy-t akar a nép.

És ellentétben a demokratákkal, a republikánus oldalon van önkritika, ezt be is ismerték nyíltan.

ma 10:01
 5/23 A kérdező kommentje:

2 Mutass egy felvételt ahol Trump azt mondta hogy hipót vagy fehérítőt igyanak/fecskendezzenek magukba az emberek. Nem tudsz.

3 Az oltottak átlagos összes halálozási aránya lényegesen magasabb, mint a nem oltottaké.

ma 10:03
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
3-as: Nem volt olyan ember, aki kizárólag a covid miatt halt meg. Mindenki (értsd: a 6 millió globális halott mindegyike, 1 db. kivétel nélkül!) kórházban halt meg. Ha kizárólag a Covid ölt volna, akkor otthon/utcán is lettek volna áldozatok. Lélegeztetőgép, kórházi fertőzés adta meg a kegyelemdöfést, a vírus csak legyengít és légzési nehézséget okoz, ami oxigénnel kezelhető kórházon kívül, csak egyszerűbb kórházba vinni a 99.9%-os halálozási arányú lélegeztetőgépre. Politikusok persze a 75%-os halálozási arányú vastüdőt kapták.
ma 10:05
 7/23 anonim ***** válasza:
33%
korrekció: 25%-os halálozási arányú volt a vastüdő! 75% a túlélési arány!
ma 10:05
 8/23 kutyafule4 ***** válasza:
0%
#4 azt nem tudom, hogy az ilyenekért, vagy az ilyenek ellenére nyert, de azt nem is vitatom. Viszont ijesztő ez a trend.
ma 10:09
 9/23 kutyafule4 ***** válasza:
30%
#6 látom nem vagy tisztában a vírusok emberi szervezetre gyakorolt hatásának alapjaival sem, nyilván nem esik össze azonnal, amint valaki a négyeshatoson az arcába hapcizik.
ma 10:11
 10/23 anonim ***** válasza:
38%
9: Nem is ezt írtam. De az, hogy több mint 6 millió emberből egy otthoni halálesetről sem tudunk, eléggé elgondolkodtató. Ahogy az is, hogyha a lélegeztetőgépen 99% felett van a halálozási arány, a vastüdőn meg 25%, akkor miért az előbbire kötik az embereket (mert olcsóbb).
ma 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!